Ahoj Holky, mohly byste mi prosím napsat jakou značku příkrmu na večer? Prcek je večer předrážděný, bradavka ho hned rozčílí, když teče moc nebo ho dokonce postříká! Už se mi pak nechce přisát. Ráda bych ho večer krmila z lahvičky. Děkuji!!
Takže nechceš příkrm,ale typ na umělé mléko?To tě těžký,každému dítěti sedí něco jiného.za moje děti jedině Nutrilon.ale chce to zkusit no...
Ja prikrmuju po doporuceni detske doktorky a davam Hipp bio combiotik, sama bych se do toho nepoustela. Tak mu odstrikej svoje mleko. Me mala taky vecer obcas takhle zlobi,tak delam pauzy v krmeni,chvilku ji necham a pak zkusim znovu. Mam prvni dite a nejsem odbornik, pisu jen svoji zkusenost.
Vecer deti byvaji drazdivejsi. Udelala bych to, co radi @kslipkova . Podanim um a jeste k tomu z lahve si narusis kojeni. Jinak to odtrhavani js caste u tak malych deti a hlavne je to normalni ( vavime se o veceru, dite proste takto zpracovava zazitky). Pri kojeni drz prso nadzvedle, at tok neni tak silny. Je mozne, ze to nepomuze, presto to ndni duvod k podani um. staci se smirit s tim, ze miminku fozrava cns aproste trpelive nabizet a vydrzet. Z vlastni zkusenosti rikzm, ze to prejde.
Chtěla jsem naps
Pardon.chtela.jsem napsat totéž co Slipkova. Plus se deti často kroutí kvůli boleni bříška, a to bývá večer take horsi. Vydržet, ono si to sedne. Je nutne kojit, aby si to prave sedlo.
Neznám nic pohodlnějšího nez kojeni - male mimino, v noci, na cestách... Pri nemoci, potom později pri tech příkrmech netřeba moc resit, co kdy a kolik tojho dote ji, když si potřebné zařídí z mlika... Bych se toho nevzdavala.
Ja ke kojeni davam jeste Hipp z lahvicky od Aventu a v pohode.
V první řadě bych zkusila odstříkat > kup si odsávačku a dávám mu svoje 🙂. Nebo jak setady radí než budeš kojit tak si trochu odstříkej.
Pokud by jsi opravdu chtěla kupované UM tak každému vyhovuje něco jiného. Někdo snad má i vzorečky . Jinak osvětčené bývá Nutrilon nebo Hipp (malému nejvíce chutnal sunar když jsem zkoušeli > totiž jediný sunar má v sobě snad plnotučné mléko > zbytek mlék má polotučné > ale nejsem si jistá)
@35_a_budu_mamka v pohode to myslis tak, ze miminko neboli brisko? 🙂
trochu odstříkejte, aby mu to tolik neteklo, když mu to vadía pak ho teprve nakojte.... hlavně si nekazte kojení umělým mlékem.za měsíc dva už se laktace ustálí a tolik to nepoteče.. a bude už i on větší a půjde mu to lépe... zkuste se přidat na fb do této skupinky, je super a vždy tam dobře poradí https://www.facebook.com/groups/90100674335/?fr...
dokrm, ne příkrm 🙂 za nás Nutrilon a lahev Mam
U nas super Nutrilon 1 ve verzi AR pro blinkajici deti. Hodne ublinkaval a u tohoto mlicka to skoto vymizelo.
@35_a_budu_mamka No u vás třeba ano,ale některé děti se lahví brzy odstaví.
@kristiin a Ty by jsi nebyla naštvaná,kdyby po Tobě stříkali mléko?Zkus se napit ze sprchy,jak Ti to bude příjemné😉
Než půjdeš kojit,tak ostříkej.Uvidíš,že to bude lepší.Pokud je maliččký "protivný",tak ho uklidni a pak teprve koj
záleží jenom na vás jestli mu chcete dát umělé mléko, pokud ano stejně vám to tady nerozmluví a ani to není předmět dotazu. Za mě bych zkusila odstříkat do lahvičky vaše mléko, pokud opravdu chcete umělé tak my jsme byli spokojení se Sunarem. Po Nutrilonu malýho hrozně bolelo bříško. Chce to vyzkoušet, zkuste poptat v lékárně vzorky nebo po okolí případně tady na koníku kdyby někdo prodával načnuté balení nebo vám mohl trochu odsypat..
Jak píšou holky,to jsou dobré rady,já několika,tak jsem rovnou odpověděla,co se ptáš,ale pokud ještě kojit chceš,vyzkoušej,co holky radi.pokud mlíko máš,tak i varianta tvoje mlíko z lahve bude lepší než um.um je není prizorene,je pro maminky,které kojit nemohou nebo nechtějí...
@kristiin chces prestat kojit?