Ahoj mamči, omlouvám se, jestli už tu někde toto téma je, našla jsem sice hodně témátek o UM ale nikde není to co bych potřebovala vědět.Dáváme miminku Bebu Hypoalergenní, naše dětská doktorka nám ji doporučila z toho důvodu, že malej měl už od narození ekzém, ale chci se zeptat do kdy mu to dávat?DR. říká že pořád, ale mně to přijde divný.... ☹ Nemůže se třeba už od 3. měsíce dávat obyč.Beba jednička???Díky moc
Ekzém je určitý druh alergie, takže určitě HA mlíčko bych dávala co nejdéle.
U dětí s ekzémem se doporučuje dávat HA mlíčko do 1 roku 🙂
ahojky, my davame porad HA ted jsme na Bebe 3. Dneska jsem mu popve zkusila Nestle Junior, tak uvidm. Ale myslim, ze tim HA nic nezkazime
Zkus se zeptat i tady 😉
Beba Hypoalergenní AR: https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
Ahoj jestli máte v rodině,exemy,alergie,astma tak jako prevenci doporučuju UM HA
malá má od 3.měsíců AE,tak jsme do roka dávali Bebu HA
zkusila jsem jí na měsíc vysadit a exem se znovu objevil,takže jsem se zpátky vrátila k Bebě HA a v pohodě 🙂
Do roka se dítě hodně vyvíjí a AE muže sám vymizet jako u nás po roce pijeme obyč UM a v pohodě 😉
Ahojky, našemu malému jsou čtyři měsíce a stále dáváme tu hypoalergenní bebu, není důvod to měnit, důležité je, že mimi je chráněné proti alergiím i když nekojíš.
Jde o to, zeptat se dr., zda můžeš hypoalergenní bebu vyměnit za obyčejnou. Jestliže říká,že jí má papat pořád, má k tomu důvod, protože malej trpí od malička ekzémem, chce dr. tou hypoalergenní bebou zabránit horšímu průběhu při výskytu ekzému. Tohoto krmeníčka se neboj, neublíží a chutná 😉