Maminky? Máme teda za sebou hodně operací hlavičky,bříška.. ale Moje otázka.. je v pořádku když dcera ublinkává? Vím,že jde o reflux,ale ublinkne do hodiny třeba 3x 🤷 máme zkusit AR mléko.. ale mě jde o to jestli i 3x je v pořádku 🤷
S nama je to horší.. je zatím ležící,má stále kapačku.. odříhnout dávám do sedu.. přecpaná není.. má 50ml plus kapačku,má zvýšenou polohu kvůli hlavičce.. je nám 8 měsíců,ale díky nádoru a problémům s hydrocefalem jsme na úrovni měsíce
@simoneta97 Nemáš náhodou instagram? Pokud ano, tak mrkni na maminku na instagramu, zázračné dítě Nela. Holčička bude mít zřejmě podobný problém jako ta vaše,třeba by paní ráda poradila.
@simoneta97
co na to rika pediatr?
@zelenaesmolda v nemocnici to neřeší 😏 prý je to normální a může se to stávat
@simoneta97 tak kdyz to neresi pediatri tak to asi normalni je
@simoneta97 Heleď, u nás to bylo do hodiny i třeba šestkrát. A u nás to nebylo ublinkavani, ale nejdřív třeba dvakrát šavle a pak ublinkavani. Nechápala jsem, jak nám může tak pěkně přibírat, když toho tolik vyhodil ven. Držím palce, ať ji to brzy přejde 🙂
Je poradne odrihnuta? Neni precpana? Nevim vek, nasi ale necham treba jeste 10min po odrihnuti na rameni aby ji to vsechno jselo do bricha a pak teprve pokladam. Mliko ma Kendamil a myslim, ze je spoko. Ublinkavala a fest prave, kdyz jsem ji blbec nechala rihnout malo. Neni ji ani mesic.