Dcera se v noci budí, jaké mléko mám dát na noc?

kara95
15. říj 2016

Zdravím všechny maminky, jdu si sem pro radu, protože jsem už bezradná, nevyspalá a podrážděná a čekám, kdy to se mnou švihne. Druhé dcerce bylo před pár dny 6 měsíců. Už měsíc v noci naříká, pláče, je vidět, že je unavená, ale nemůže vůbec zabrat. Bere speciální sirup na hemangiom, který by údajně měl narušovat spánek, ale dcerka po něm od nasazení spala krásně od 20:00 do půl páté ranní, takže si osobně myslím, že lékem to asi nebude. Zoubky má už dva od dvou a půl měsíce, dásničky nateklé nejsou a ani moc neslintá, takže zuby to dle mého názoru asi taky nebudou, poslední, co mne napadá je už jen hlad, dceři dávám Hipp Bio Combiotik od 3 měsíců, nikdy nebyl problém se spinkáním, teď sme přešli na dvojku. Na noc dávám kaši od Hippu a stejně se budí, pláče a já jí nedokážu utišit. Vzhledem k tomu, že Hipp (nevím tedy proč) v ČR nevyrábí mléko na dobrou noc, myslíte, že bych mohla dát Bebu, nebo Nutrilon na dobré spaní? Nebo je lepší nemíchat? Moc Vám děkuji za názory.

sara84
15. říj 2016

Z Beby Good night mel syn takove boleni, ze uz to po. 3 nedostal, vypil manzel a ten me.Taky mega koliku! Myslim si, ze nema hlad, probiha rozvoj mozku, vnimani. V noci zpracovava co videla, zazila. Oba synove mi od 5-9m nespali vice jak 1,5h v kuse a k tomu nocni desy...Jidlem to nikdy nebylo :(

franerka
15. říj 2016

Kaše se na noc dávat nemá je těžká...zkus dát um klidně i jiné značky

nuninove
15. říj 2016

synovi sem davala hami hajaja jestli jeste delaji..byli tam pridane ryzove vlocky takze vice zasytilo na noc

kadarka
15. říj 2016

Dávala jsem Sunar kaši modrou, ta je na noc, bylo to pak lepší. Jinak ano,děti zpracovávají události ze dne, ale myslím že noční děsy dítě v půl roce tak moc nemívá. Syn od narození taky blbě spává a má víc jak 3 a stále mu to vydrželo. Vykřikuje, budí se, brečí a noruje po celé posteli a přitom někdy spí a někdy se vzbudí. Dávala jsem Sedalia homeopatický sirup, teď už delší dobu dávám bachovy esence- Malý snílek. Zdá se mi že je to s nima lepší než bez, ale myslím že to chce čas že z toho vyroste. Bachovky beru na bachovy-esence.com mají to tam moc hezky popsané a i poradí.

tahejhula
15. říj 2016

Predpokladam, ze uz ma normalne prikrmy. Tudiz bych na noc zkusila dat neco jineho, nez kasi. Brambor, zeleninu, hustou polevku. Kase jsou totiz idealni snidane, nikoli vecere.

alcar
15. říj 2016

Moje dcerka treba snasela kase na veceri uplne bez problemu, ale zhruba od 6.-9.mesice u ni byl spanek taky o nicem. Velmi casto se budila, plakala. Chodila jsem tam i 15x za noc. Prikladala jsem to take tomu, jak bylo vyse zmineno, ze mela obdobi velkeho psychomotorickeho rozvoje, zacinala se pohybovat, lezt, stoupat a mela hodne vjemu, ktere proste mozek musel zpracovat.