Dobrý den/ ahoj,
chtěla bych se s Vámi poradit kdo má stejné nebo podobné zkušenosti. Už od porodnice nemám žádné mléko takže malý je na UM. Nejprve jsme měly sunar, ale zjistily nám že malý má pravděpodobně alergii na bilkovinu kravského mléka a přešly jsme na Nutrilon. Ten nám teď tak nějak vyhovuje.
Můj dotaz ale spočívá v tom, kolik ml dávat. Syn bude mít 17.10 tři měsíce. Už zhruba skoro měsíc dávám 150ml a do teď mi pil co tři hodiny. V posledních dnech ale má hlad dříve a byl by schopný pít po dvou hodinách. Mezitím dáváme pít vodu. Už teď je hrozně velký a má přes 6 kg. Takže zase nevím, zda mu mohu zvýšit dávky, aby mu to neudělalo nějaký problém. Zatím píšu sem, jestli má někdo nějaké zkušenosti.
10 jdeme k doktorce na preventivní prohlídku tak se samozřejmě budu ptát ještě tam.
Omlouvám se za tak dlouhý psaní.
Děkuji za jakékoliv odpovědi.
Přeji pěkný den 🙂
Když má hlad, tak mu zkus dát o jednu odměrku víc a uvidíš. Ty se o nej staráš, ne dr…
A to jste na alergy care? Potíže na plechovce od AC je napsáno minimální počet dávek. Tak bych to brala, že může i více a nebo už těch 180 ml
Děkuji moc všem za komentáře. Já bych mu taky dala už 180 ml. Myslím si, že to vypije úplně s přehledem a vydrží mu možná zase jídlo po třech hodinkách 🙂
@blackk21 už by jste mohli i dávku 180 ml počítá se to tak že 150 ml x váha děleno 5 a to je rozpočítáno na 24 hodin takže vám to těch 180 ml uz vychází, jinak my nikdy nepili podle té tabulky na krabici je pouze orientační