Maminky mála má měsíc.Jsme na Bebe..Jedeme podle krabice že by měla vypít 125ml 5xdenne ale pro moji holčičku je to málo.Hlavně byla zvyklá jet stereotyp po 3h
.Tak se mi i budí..Dáváte i víckrát denně nebo jedete striktně tabulku? A jak vypočítat 1davku ml ?
Jinak Bebu máme už týden a malá ne a ne se sama vykakat...Tlačí a tlačí celý den pomáháme ji rourkou ale až večer aby se snažila tlačit..Večer tuhý zelený hovinko ..
Chci aby se malá vykakala sama a nevím jak pomoct 🥺 Poradíte? A proč má zelené tvrdé hovinka (kablíky)..vím obsahuje to hodně železa..Je to špatně?
Děkuji moc za odpověď ❤
Řídila jsem se vždy podle dítěte, ne podle tabulek. Je to doporučené množství, nemusí se striktně dodržovat. Jinak jedna dávka je 30ml 🙂. Vyzkoušela bych nejake kapick BabyCalm nebo Espumisan.
Jinak si musí na mléko zvyknout, aspoň 14 dní. Kdyby bylo nejhůře, vysaď, ja takhle dala pryč Kendamil.
@kecupka66 z porodnice jsme odcházeli na Hippu přešli jsme na Nutrilon anticolic ten pak jsme nikde nemohli zakoupit tak jsme vzali Bebu sensitive 😞 Kendamil máte klasický?
@tasimia za měsíc už jsme u 3 UM po nutrilonu aspon kakala..Ale nikde jsme ho nemohli sehnat anticolic..Tak jsme potydnu Nutrilonu vzali bebu 😞 A nevím jestli jsem udělala dobře.. Beba je hustá a zasiti ale kakat se ji nechce prdďolce.. 😞
Ne každému sedne Beba Sensitive, pokud nebude zabírat zkusila bych Sunar Ar + zelený, ten nám na zácpu hodně pomohl.
A co takhle objednávat mlíčko do lékárny a vyzvednout? Malý měl Hipp comfort a ten také nikde neprodávali, takže jsem to dělala takto. A mohli by jste mít Nutrilon Anti-colic pokud vyhovoval.
Mám podobnou zkušenost. Mým dětem sedí nutrilon (u dcery to bylo HA, syn teď pije profuturu). Beba vyzkousena jenom u dcery, k ní nepomohl espumizan, nic. Nevyhovoval ani Hipp. Syn už dostal rovnou Nutrilon.
Máme obyčejný Kendamil a po něm malého konečně přestalo tak bolet bříško. Na první pohled od Nutrilonu je to rozdíl..voní a chuťově se to také nedá srovnat. Ale samozřejmě každému sedí jiné mléko..😊 Malý mi pije spíš menší dávky.. a za hodinu chce znovu, takže mu klidně po hodině přimícháme..😊
Mam obe dve deti na UM a ani u jednoho jsem se neridila krabici od UM..vzdy jsem jela 150 ml na kg vahy deleno poctem krmeni a deti byly spokojene☺️ Jedli kazde 2,5-3 hodiny driv nikdy asi☺️Nebylo potreba ☺️
My jsme prosli od Beby, Nutrilonu az k Sunaru a ten jediny zabral u prvniho ditete. U druheho az z DM Babydream.
*Pardon z Rossmanu 🙂
Náš malý měl stejný problém po Nutrilonu..pomohla až změna mléka.. 🤷♀️ První jsme zkusili Počáteční mleko od Hami, ale to bylo ještě horší, protože se ke všemu tomu tlačení přidala ještě hrozná plynatost. A nakonec jsme na Kendamilu a doufám, že u něj i zůstaneme..😊 A co se týče dávkování, absolutně vůbec nedodržuju..! Malý ji prostě kdy chce a kolik chce..a je spokojený 😊 Před každým jídlem dáváme i Espumisan.