Dají se umělá mlíčka kombinovat?

marry16
29. led 2017

Ahoj mam mensi dotaz ohledne kombinovani mlicek.. Koupila jsem malemu mlicko od Beby A.C 1 ( na koliku) , ale jemu vice chutna Beba 1 Pro, ktere mu nedela dobre s briskem a stolic😔 .Tak zda mohu dat trochu toho a trochu tamtoho? Dekuji za odpovedi😊 !

nafuka
30. led 2017

Určitě nekombinujte!!!!!!!!!!!!!

puresin
30. led 2017

@marry16
@nafuka
To me taky zajima, proc by to neslo? Ja to delam u dvouletaka - Sunar Complex obcas smicham se zbytkem Premium.

lavita
30. led 2017

já jsem míchala běžně od začátku premium s complexem

marry16
autor
30. led 2017

nasemu jsou 2 mesice, tak se bojim,ale kamaradka to tak bezne delala jeji dcerky..tak nevim nevim 😊

terezapetrova
30. led 2017

@marry16 noja nevim ale zkusit to asi muzes. Ono bohužel záruka, ze ti to takhle ditko bude pit není. V zasade bych se o takových vecech u 2m ditka radila spise s pediatrou. Drzim palce.

terezapetrova
30. led 2017

@puresin rozdil bych videla trochu v tom, ze 2mes mimi je na mleku zavisle narozdil od vetsiny dvouletych cimz myslim, ze je na miste u 2mes to vice resit. A taky jsem sama zvedava na to jak to je 🙂

ninive211
30. led 2017

Nesrovnávala bych dvouměsíční a dvouleté dítě. @puresin

ladylass
30. led 2017

já míchám babylove a bebivitu a v pohodě

marry16
autor
30. led 2017

Doktorka mi rekla, ze at prejdu na jine, ale kombinovat ne..Ale zase kamaradka co je zdravotni sestrou , tak zase rika, ze ona sama to kombinovala..Asi to risknu az bude vetsi ditko 😊

puresin
30. led 2017

@terezapetrova
@ninive211
To samozrejme nesrovnavam, to bylo spis priznani a zvedavost. 🙂

nafuka
30. led 2017

Takové věci se řeší s doktorkou. Narazila jsem na stejný dotaz a dětská sestra radila nemíchat.

terezasm
30. led 2017

Radeji bych nemichala a spis zmenila mleko. Kazdemu diteti sedne neco jineho, tak je to trochu veda. Na koliky doporucuji kapky baby calm jsou prirodni a u nas zabraly 🙂

soleilll
30. led 2017

Určitě záleží, jak je dítě citlivé (tedy jeho zažívání), ale já bych to moc neřešila. Od začátku jsem dávala Nutrilon, pak přešla na Hami, před pár měsíci jsem omylem objednala Sunar a ten teď konečně dopotřebovala a vracíme se zase k Hami. Včera na noc dostala dávku 1/3 zbytku Sunaru a 2/3 Hami a absolutně nic. 🙂

stastnablcha
31. led 2017

ahoj. ja by som sa asi bala kombinovat... tiez by som asi isla na zmenu mliecka. teraz je ich tolko ze v pohode najdes nieco co bude malej chutit. mne dokonca strasne zle znasali deti ked som kombinovala moje mlieko s umelym. a kedze som uz nemala dost svojho, presli sme uplne na amilk a spokojnost 🙂 inak, ked ti aj doktorka povedala ze radsej nekonbinuj, pocuvla by som ju..

marry16
autor
31. led 2017

Ted maly pije Bebu a.c na tu koliku, ale ma takovou nazelenalou barvu jako, kdyz si date knedlik s masem a u toho je i ten spenat, tak takovou barvu to ma..takova becalova..A u miminek ma byt barva stolice nazloutla jako michana vajicka, tak se docela bojim😿..Nase pani doktorka je velky pohodar..na vse rekne ok, takze clovek se vazne potom strachuje 😞

vcelkalenka
1. únor 2017

@marry16 ahoj,neboj zelená stolička je v pořádku.Nas malý, tři měsíce,byl a nutrilonu colics a teď jsme změnili na humana anticolic a mel a stále má zelenou stolici.Už jsem tu někomu ba to někde odpovídala.Je to díky složení mlíčka.Jen nutrilon nám absolutně nepomáhal.Teď pije tu humanu a dva dny byl klid od prdu🙂.Tak snad už to bude konečně lepší.

vcelkalenka
1. únor 2017

@marry16 ale určitě bych nekombinovala dohromady.bud dávat jedno nebo druhé.

lenousssssssssss
1. únor 2017

Dobrý den, jsem studentkou porodní asistence a má bakalářská práce souvisí s umělou výživou dítěte. Prosím o pár minutek Vašeho času a vyplnění krátkého dotazníku k mé BP. Děkuji předem Všem!!
http://www.survio.com/survey/d/Z7J7I2T1F1Q0U3N0W