Dobrý večer, chtěla bych přestat s kojením, už mi to dost leze na mozek a rozčiluje... ale není to tak jednoduché.
Kojím teda už jen večer na spaní a někdy pak visí u prsa celou noc. Vyzkoušela jsem 3 značky UM a ani jedno můj syn nechce. Z lahvičky si max cucne, kolikrát se mu nadavuje, poté si už ani necucne a brání se ručičkami. Měly jste někdo také takový problém? Co zabralo? Máme 9M. Děkuji.
Taky bych ráda přestala kojit. Je tady pár diskuzí kde radí zalepit bradavky. Je to hlavně o vnitřním rozhodnutí. Můj syn bude mít rok a myslím, že jsem mu dala to nejlepší a když už jí sám že ho o nic nepřijde. Jen řeším jestli se mu má dávat Sunar místo toho a jakou kaši na noc, aby pěkně usnul a spal.
No je ještě malý, tak to bude jiné odnaučování většího dítěte. A pije v lahvičce třeba vodu ? aby věděl jak na to ? a pak bych zkoušela třeba nejdřív po lžičkách um, třeba sunar, ten je prý podobný mm chutově. Mně se na Vánoce odstavila dcerka rok a půl z plného kojení celou noc a x krát za den z minuty na minutu, a bylo mi a je to pořád dost líto, od té doby se plácá v nemocech, do té doby nebyla nikdy nemocná, podle mě to není náhoda ☹ Tak držím pěsti, ať si malý brzy zvykne.
@mmkama přesně takhle jak píšeš jsem to vyřešila já, tatínek v ložnici s malým a sunarem /čajem a já spala s dcerou v pokoji. Syn 16 m, závislak, neustále bojující o pozornost rvanim prsa ven a cumlani. Už jsem byla nanervy, nevyspala, protivná...
Ano, 2 dny byly hrozný, plakal, ale byl tam tatínek (pevný nervy, miluju ho za to ještě víc, že mě v tom pomohl), v nejhorším jsem přišla.. A přes den prostě NEDAT, odvádět pozornost, hrát si, koukat z okna, dávat čaj, vodu, stavu.. Jídlo 😀
Pevný nervy přeju @svarcina
😀
Ahoj,blbá rada,ale já jsem díky tomu přestala kojit totálního 20 měsíčního závisláka.Visel na mě ve dne v noci,v noci klidně pětkrát pil,byl to děs. A hlavně hrozně přibíral,už jsem to musela utnout. Měla jsem z toho hrůzu,plánovala jsem to tak,že se odstěhuju z ložnice,nechám ho s tatínkem,že mlíčko není,nebo si zalepím bradavky,měla jsem strach,že to nepůjde.A nedávno jsme se spolu sprchovali,tekl mi šampon po prsu a on se chtěl zrovna napít a olízl to,řekl bee,tak jsem mu řekla že se mlíčko zkazilo. Pak jsem si natřela bradavky Indulonou a kdykoliv přišel,bylo to bee.Na noc dostal čaj a ležela jsem s ním,hladila ho. Mlíko už nechtěl. V noci byl vzhůru dvakrát,další noc jednou a teď už spí celou noc. Nevěřila jsem tomu,ale fakt to funguje. Zkus to...Natřít něco co mu nebude chutnat... Dej mu na noc kaši a napít třeba čaje...Držím pěsti,já už nekojím týden a půl a už se mi i vrátily prsa do normálu 🙂