Chtěla bych přestat s kojením, umělé mlíčko syn nechce

svarcina
5. únor 2017

Dobrý večer, chtěla bych přestat s kojením, už mi to dost leze na mozek a rozčiluje... ale není to tak jednoduché.

Kojím teda už jen večer na spaní a někdy pak visí u prsa celou noc. Vyzkoušela jsem 3 značky UM a ani jedno můj syn nechce. Z lahvičky si max cucne, kolikrát se mu nadavuje, poté si už ani necucne a brání se ručičkami. Měly jste někdo také takový problém? Co zabralo? Máme 9M. Děkuji.

mmkama
5. únor 2017

Ahoj,blbá rada,ale já jsem díky tomu přestala kojit totálního 20 měsíčního závisláka.Visel na mě ve dne v noci,v noci klidně pětkrát pil,byl to děs. A hlavně hrozně přibíral,už jsem to musela utnout. Měla jsem z toho hrůzu,plánovala jsem to tak,že se odstěhuju z ložnice,nechám ho s tatínkem,že mlíčko není,nebo si zalepím bradavky,měla jsem strach,že to nepůjde.A nedávno jsme se spolu sprchovali,tekl mi šampon po prsu a on se chtěl zrovna napít a olízl to,řekl bee,tak jsem mu řekla že se mlíčko zkazilo. Pak jsem si natřela bradavky Indulonou a kdykoliv přišel,bylo to bee.Na noc dostal čaj a ležela jsem s ním,hladila ho. Mlíko už nechtěl. V noci byl vzhůru dvakrát,další noc jednou a teď už spí celou noc. Nevěřila jsem tomu,ale fakt to funguje. Zkus to...Natřít něco co mu nebude chutnat... Dej mu na noc kaši a napít třeba čaje...Držím pěsti,já už nekojím týden a půl a už se mi i vrátily prsa do normálu 🙂

nafuka
5. únor 2017

@svarcina máš bolavé bradavky?já mám pro malou na spaní dudlák, jinak bych se nevyspala..a kojení mi to nekazí.Nebo v čem ti to konkrétně vadí.

annamina
5. únor 2017

Taky bych ráda přestala kojit. Je tady pár diskuzí kde radí zalepit bradavky. Je to hlavně o vnitřním rozhodnutí. Můj syn bude mít rok a myslím, že jsem mu dala to nejlepší a když už jí sám že ho o nic nepřijde. Jen řeším jestli se mu má dávat Sunar místo toho a jakou kaši na noc, aby pěkně usnul a spal.

nafuka
5. únor 2017

@mmkama mě dcera indulonu lízala z tuby a evidentně ji to nevadilo🙂

petrasipkova1
5. únor 2017

No je ještě malý, tak to bude jiné odnaučování většího dítěte. A pije v lahvičce třeba vodu ? aby věděl jak na to ? a pak bych zkoušela třeba nejdřív po lžičkách um, třeba sunar, ten je prý podobný mm chutově. Mně se na Vánoce odstavila dcerka rok a půl z plného kojení celou noc a x krát za den z minuty na minutu, a bylo mi a je to pořád dost líto, od té doby se plácá v nemocech, do té doby nebyla nikdy nemocná, podle mě to není náhoda ☹ Tak držím pěsti, ať si malý brzy zvykne.

vetyver
5. únor 2017

@mmkama přesně takhle jak píšeš jsem to vyřešila já, tatínek v ložnici s malým a sunarem /čajem a já spala s dcerou v pokoji. Syn 16 m, závislak, neustále bojující o pozornost rvanim prsa ven a cumlani. Už jsem byla nanervy, nevyspala, protivná...

Ano, 2 dny byly hrozný, plakal, ale byl tam tatínek (pevný nervy, miluju ho za to ještě víc, že mě v tom pomohl), v nejhorším jsem přišla.. A přes den prostě NEDAT, odvádět pozornost, hrát si, koukat z okna, dávat čaj, vodu, stavu.. Jídlo 😀
Pevný nervy přeju @svarcina

vetyver
5. únor 2017

@svarcina a um mi taky nikdy nepil, já zkusila redene mléko, plnotucne, teď pije neredene, ale jen fakt cucne a nevypije nikdy láhev jako dcera 😀

mmkama
6. únor 2017

😀

alen_ka
6. únor 2017

@svarcina u nás zabral nakonec akorát čas, můj syn umělé mléko taky nechtěl ani za nic, ale po měsíci a půl zkoušení se zničehonic přisál k flašce, vypil ji a usnul, hleděli jsme na to jako na zázrak

svarcina
autor
6. únor 2017

@alen_ka ty jo, super. Doufam, ze to bude.u mas brzy.😊 Dekuji