Bojujeme s jídlem. Je to normální? Máte zkušenost?

nicoletaaa
14. pro 2019

V neděli večer malému začala rýma a od pondělí má problém večer se spaním. Vždy jsme ho vykoupali, položili do postýlky, dali flašku, zhasli a čekali dokud neusne. Teď nechce jíst, jakmile zhasneme tak řev jak blázen ale jakmile ho doneseme do obýváku tak je najednou klid a hraje si. Potom už v pohodě usne i s ní flašku mléka. Přes den nechce jíst vůbec, normálně si hraje a je to to naše veselý mimino. Má 7 zubů venku a je mu 10 měsíců. Jde mi o to zda je normální aby nechtěl nic jíst a zda jste se s tím taky některá nesetkala?

emamaira
14. pro 2019

U nás to normální je, někdy ma dny, kdy žije snad že vzduchu a jindy ji normálně 😀 vašemu může lézt další zub... pokud nehubne, tak bych to nijak zvlášť neřešila.

zmrzlinka
14. pro 2019

Syn nejedl do roka.V roce měl 16 zubů.Byl jenom na UM.

jade85
14. pro 2019

Já když mám rýmu, tak taky nemám chuť k jídlu a blbě se mi spí. Mějte pochopení 😉

nicoletaaa
autor
15. pro 2019

@jade85 jasný to chápu ale mě jde o ty jeho hysteraky. Normálně usne a po půl hodině řev jak kdyby ho na noze brali. V ložnici řve a řve tak ho přenesu do obýváku a je klid. Po půl hodině ho dám znovu do postýlky a po chvilce usne. Nemluvě o tom že se začal budit kolem 3 ráno a už spát nechce. Jsem z toho taková v šoku protože na to nejsem zvyklá. Do minulé neděle to bylo nejhodnější miminko a brečel málo.

jade85
15. pro 2019

@nicoletaaa i to může souviset s tou rýmou. Zkuste před spaním stříknout mořskou vodu, odsát nudle, stříknout nasivin. V místnosti kde spí pořádně vyvětrat a zvlhčit vzduch, třeba mokrou plinkou na topení, ideálně ještě pokapat tea tree nebo eukalyptovým olejíčkem. To jsou opatření, co děláme u nás pred spaním, když má malej rýmu. Případně to můžou být zuby, pak bych zkusila namazat calgel nebo při nejhorším i dát trochu nurofenu. No a nebo to není nic z toho a má prostě horší období na spánek a zase se to zlepší. U nás třeba pozoruju vliv úplňku (teď zrovna byl) několik dní před o po. Hlavně buďte v klidu, zase se to zlepší 🙂

hermia
1. led 2020

U nas na rymu krasne zabral fenistil kapky na nejhorsi 3dny.. krasne roztahne nateklou sliznici a lepe se jim dycha..
Krom toho nekdy ty mimina maji děsy nebo hledaji mamu, je to obdomi kdy uz si plne uvedomuji sami sebe a vi co chteji.. muj maly neji skoro nic a to ma rok.. radsi umre hlady nez normalni jidlo.. takze UM. Pak prijde dek kdy je jak kyselina a sni vsechno co vidí.

alcar
1. led 2020

@nicoletaaa muze to byt i separacni uzkost. Obvykle zacina kolem roku. Nicmene, pokud ma rymu, tak to muze byt z ucpaneho nosu, ze se mu blbe dycha. Takze na noc urcite nejaky Nasivin nebo Olynth aspon prvnich par dni.