Ahoj holky, prosím o radu a o zkušenosti.. můj syn má 9 měsíců a už cca měsíc mi odmítá UM. Zkoušela jsem ho zařadit do oběda, nakoupila různě kaše, které se z UM dělají, protože z lahve mi pít proste nechtěl, jedině kaši vzal na milost, jinak nic. Jakmile ráno zkusím.dát lahev s UM začne se odtahovat a ručkama lahev odstrkuje. Nechci mu pořad cpát kaše. Doktorka mi řekla, že mám být trpělivá, ale akorát jsem z toho nesvá a můj Vojtíšek taky. Máte některá také zkušenosti s takovým bojkotem UM, jak jste řešily?
Uz je ve veku, kdy by mohl jist mlecne vyrobky (napr. bily jogurt). Pestra strava mu da vic, nez co je v UM.
Kdyz rano nechce flasku, tak nechce. Nenutila bych. Jestli ji jinak dobre a vecer tu kasi, tak mu to uplne staci. Moje holka do pusy UM nevzala nikdy. V deviti mesicich jsem ji 1-2 denne nakojila + k veceri kase z umeleho. A nas pediatr rikal, ze to tak staci. Nektery deti to umely proste nechtějí, nejspis mu nedela dobre, tak to odmita.
Mně malá cca 3x denně odmítá flašku, tak ju uspim a když se vzbudí, tak to do ní jen zahuci. Někdy ji musím mít na ruce, dělat ' Ššš' a houpat ji😂 jsou ji za 2 dny 4 měsíce a ráno ji v 5, v 8 a v 10.. Pak nejí třeba do 2 někdy do 3 odpoledne... Když nechce, necpu to do ní a čekám, až se ozve sama, že má hlad.
A normální jídlo vám nejí?