Beba sensitive při zácpě a teď častá stolice. Nemám dávat jen jeden druh mléka?

girls64
11. říj 2019

Ahoj holky, malá má 3. Měsíce ,. Od začátku jsme na tom tak, že kojíme a pak po každém kojení dokrmujeme Bebou - nejdříve Optipro pak jsme dali Comfort. Dříve mi kakala často, pak poslední tydny to bylo za 3-4 dny někdy a pak dokonce týden. Dáváme probiotika biogaia a Espumisan, tak jsme dávali asi dva týdny bebu optipro. Zkoušeli jsme asi 2x rourku - a to se trochu vykadila, byla klidná a spokojená a očividně ji nic netraipilo a prdiky šly samy. Poté jsem se domlouvala s dr. Že můžu zkusit Bebu SENSITIVE - při zácpě a drobných zažívacích problémech. A pak to šlo kadila 1-2x denně. Barva i konzistence ok.. Teď poslední 3 dny skoro po každém jidle. Hodně tlačí. Ve středu jsme byly na prvním očkování tak p. Dr. říkala ať zkouším dávat bebu sensitive a bebu comforf nějak to střídat a vychytat si to. Tak od včerejšího dne dávám bebu comforf. Dříve M vydržela spinkat od 21:00 do cca 4:00-5:00. A teď se budi 1x za noc. Ode mě si něco vypije (jak kdy někdy se vzteka a nechce vůbec) a pak dávám 90-120ml. Jinak je spokojená až na to tlačení. Holky máte někdo zkušenost jestli je to v pohodě a zda nemám dávat jen tu bebu comforf když takhle často kadi? Děkuji za případné odpověďi.

sarka256
16. říj 2019

Mě osobně naše Dr. doporučovala mlíčka nekombinovat , že to udělá Aničce v bříšku ještě větší paseku.. Trpěla dost na prdíky měla dost často koliky a zácpy a ještě k tomu reflux..Myslím ,že je rozumnější vychytat jedno UM co nedělá problémy.A na tlačení jsem dávala čípky ,nebo nahřála bříško a masirovala dokud se nevykakala.Rourku jsem používala ,taky často a malá kaká sama normálně už dvě roky ,🤗

girls64
autor
16. říj 2019

@sarka256 děkuji za odpověď, dávám nakonec jen jedno Um a to jen tu bebu comforf a kadi o něco méně než předtim, do toho máme teď rýmu tak jestli to není i tím.