Beba Pro 1 - je možné, aby malé přestala chutnat?

bielamacka
30. led 2015

ženy, kdo jste na UM, máte zkušenost, že by mláděti jeden určitý druh přestal chutnat? Ta naše celej den odmítá flašku, vypije tak půlku toho, co dřív, dneska i častějc blije.... Máme Beba Pro 1 a dáváme jí do toho kapičky Espumisan proti prdíkům. Máme třeba zkusit tu verzi Comfort? Nebo je i možné, že by jí přestala vyhovovat lahev? Máme ty anti-kolikové od Aventu.

lv
31. led 2015

nemá třeba růstový spurt?

mafeska
31. led 2015

@bielamacka zkušenost mám takovou že dcerce po třech měsících přestala vyhovovat BEBA HA, začala zvracet tak že celou dávku co snědla vyhodila, změnou mléka se to spravilo.
Láhví si myslim že to nebude.

kureeli
31. led 2015

Změnila bych kojenecké mléko. Nám beba neseděla ani u jedné. Zacpávala je, ublinkávaly a ani jim moc nechutnala. A ještě je drahá jak ďas. Nám se osvědčila mléka HAMI a HUMANNA(i cenově výhodná, objednávala jsem ji přes internetovou lékárnu, v obchodech se hůř shání)
Ale nejdřív bych vyloučila nemoc. Teď řádí nějaké střevní virózy, možná se jen necítí dobře. A ještě mě napadá - není jí třeba už malá dírka v dudlíku? Když musí až moc tahat, aby z toho něco dostali, tak je to taky neba 🙂

bielamacka
autor
31. led 2015

O prachy mi nejde, jde mi o to, aby bylo malé dobře....

bielamacka
autor
31. led 2015

@lv to mě taky napadlo, ale to by právě chtěla jíst hodně, ne?

pe.martina
31. led 2015

@bielamacka Jedeme taky na mlíku Beba a malá měla průjem (ne po mlíku) Dr. nám doporučila od Beby AL - s nízkým obsahem laktozy a pak jsme přešly na Bebu Sensitive - ta má naštěpenou mléčnou bílkovinu, líp se jim tráví a je dobrá proti nadýmání, bolení, průjmu a ublinkávání. Tak se zkuste zeptat Dr. a vyzkoušejte.
Dceři je teď 6 měsíců a taky mi občas přijde, že jí už "nechutná" ale snad se to usadí 😉

mysicka_lb
31. led 2015

Ahojky, my jsme dokrmovali Bebou HA, k tomu jsem i kojila. Okolo 4. měsíce mu ta Beba přestala chutnat, zkoušeli jsme i jiné značky, ty chutnaly více, ale způsobovaly zase bolení bříška. Takže jsme se po čase vrátili k Beba HA. Tak do 6. měsíce jsme mu ještě sem tam trošku Beby vnutili a pak ji přestal pít úplně. Od toho 6. měsíce už jen kojím a dávám klasické příkrmy. Takže podle mě určitě možné je, že to UM přestane časem chutnat. Ale bohužel moc nevím, co poradit....

lv
1. únor 2015

@bielamacka no může chtít častěji, ale často s tím děti u spurtu "zlobí" vezmou do pusy, pustí, vztekaji se u jidla..

bielamacka
autor
1. únor 2015

@pe.martina no já uvažovala o té Comfort verzi, ta Sensitive je ještě víc proti trávicím potížím než ta Comfort, pokud to správně chápu? A po té je OK? No ve čtvrtek jdeme na očkování, tak se na to rovnou zeptám, kdyby to přetrvávalo.

@mysicka_lb no tak co asi jiného, než to zkusit změnit, naší malé je 10 týdnů, takže mlíko ještě do nějaké doby bude muset. Já nekojím vůbec, mlíko se mi ztratilo už 14 dní po porodu. Ta HA verze je hypoalergenní, ne? Naše snad žádnou intoleranci na nic nemá - doufám. Zatím kadí i prdí dobře, jenom je prostě otravná u jídla, vrtí se, vyráží mi flašku, vyplivuje ji atd.

@lv no, to by docela sedělo, protože tak poslední dva dny je při jídle jak pytel blech....

nonnni
1. únor 2015

@bielamacka hele, jestli nema zadne problemy, tak bych to za HA a dalsi nemenila, protoze ty jsou navic jeste horke...je realna sance ze ti to nebude chtit uz tuplem.

To, co popisujes mi dela mala take, vetsinou po spurtu nechce jist naopak skoro vubec. Moji je 15 tydnu a za den vypije maximalne kolem 600-700ml...mela by vypit litr...to neda ani omylem.

pe.martina
1. únor 2015

@bielamacka to Sensitive je z jejich speciální řady, tak možná bude lepší než to Comfort mlíčko, ale Dr. ti určitě poradí 🙂 Zkus jí udělat buď malinko větší dírku (třeba špendlíkem) nebo ještě jednu dirku navíc do savičky, třeba to i teče málo a proto se u toho zlobí 🙂

bielamacka
autor
2. únor 2015

No jo, ale proc by ji to doted nestvalo, ze to tece malo?

pe.martina
3. únor 2015

@bielamacka Já jsem to teď taky zkusila udělat Tonče víc dírek do savičky a jak jí to víc teče, nemá čas dělat krávovinky a soustředí se na pití 😀

bielamacka
autor
5. únor 2015

No, myslim, ze to bude spis tim mlikem, zacala mit i problemy s kakanim, takze ji treba proste prestalo vyhovovat.

sisiberucha
14. led 2017

@bielamacka ahoj já jsem u malé používala nutrilon, a u malého jsem používala bebiko po nějaké době mě taky začal zvracet a na doporučení kámošky jsme zkusili mléko od Humanna problémy přestaly už jsme u něj zůstali a můžu jen doporučit.. Kupují v DM a na netu. I všechny kaše už mám od Humanny super spokojenost 🙂

marry16
22. led 2017

Ahoj ..mam ten samy pripad 😒..Z niceho nic ted po Bebe 1 Pro zacalo mimi po bumbani se vrtet, brecet a ublinkavat..Podle me bys mela zmenit mleko 😊

lenatu
22. led 2017

Ahoj, píšu z vlastní zkušenosti my vyzkoušeli snad všechna um. Podle toho co píšeš si myslím že je to tím, že jí nesedí (syn to tak dělal). Nás zachránil hipp Bio combiotik 🙂. Nám Mudr řekla, že zatím by žádná ha, no lactose atd mléka nekupovala když nemá žádné příznaky, ale musíme zkusit jiné um. Začínali jsme na Amilku ten zvracel, Beba Comfort 3 týdny ok a pak zničeho nic strašná zácpa, Sunar prémium po dalších 3 týdnech ublinkávání a zácpa. Nutrilon kadil zeleně a pak nám Mudr zkusila doporučit Hipp Bio combiotik. A na něm jsme byli až do 7 měsíců. Malý moc mlíčko nechce od narození takže to byla rvačka dostat do něj lahev s um. Říká se, že se nemá měnit um. Ale když nesedí tak nesedí. A ten Hipp bumbal jako jediný hezky a neměl ani bolení (měli jsme hroznou 3 měsíční koliku). Teď už normálně papa a pije jen v noci mlíčko Babylove 2, Hipp 2 mu nechutnal (😀). Ale u nás to byl vážně boj ve 3 měsících a 3 týdnech jsme začali s příkrmy jinak by se mi uřval hlady... Zkus ten Hipp můžu jen doporučit 🙂.

lenatu
22. led 2017

Jéé teď jsem si všimla datumu 😀 myslím že paní už dávno vyřešila 😀

marry16
22. led 2017

Pani asi ano 😄 ale ja bohuzel jeste ne 😥..Ze zacatku jsme byli s Bebou 1 Pro celkem spojojeni,ale pak prisla zacpa a ted nakonec kolika..Vzdy po bumbani place,vzteka a culi se ve krecich do klubicka no hruza 😿

lenatu
22. led 2017

Tak zkuste ten Hipp Bio combiotik 1 nás zachránil 🙂. Syn když měl taky tříměsíční koliku tak když pil bylo slyšet jak mu v bříšku "skrunda" a jen zaškrundalo a hned řev, nepomohlo nic. Nahřívací polštářek, pupík, espumisan nic.. jediné co trošku zabíralo byl babycalm a pak až zabrala změna um na ten hipp. 🙂 hodně chválí i Hami a Babylove z dm (my ho teda jako 1 zkusili ve verzi Bio a hned letěl do koše-zácpa a bolení) teď ale pije 2 to obyčejné ne Bio a je to jediné um co chce. 😀 je to mazec když maminka nemá svoje mlíčko a musí se trefit.. :-/ hlavně každému miminku vyhovuje něco jiného. Tak přeji hodně štěstí a určitě se změny um nebojte. 🙂

marry16
22. led 2017

@lenatu
@lenatu Dekuji Vam za tip 😊 Musime bohuzel vyskouset ruzne druhy a doufat v tom , ze aspon trochu zaboduje 🙏😏..Uz aby mel ty zoubky a mel pul roku aby mohl konecne ochutnavat neco jine nez jen ten svet mlicek 😄

lenatu
22. led 2017

No my začali v těch 3m a 3 týdnech jinak by se uřval hlady. Ale teď pije mliko hezky. 🙂 však zkousejte, co jiného se dá dělat 🙂. A miminka plně na um můžou začínat s příkrmy od 4.měsíce 🙂 hezký den