Zdravím,
dokrmuju naši malou (3,5m) UM. Máme Beba HA1. Zatím jsme ji kupovali u nás v internetové lékárně. Teď jsme ji ale koupili v německu a je v ní strašně velký rozdíl. Ta koupená v německu je taková mazlavější.
Nevíte někdo jaký je v nich rozdíl a která je kvalitnější? U nás kupuju 600g balení v plechovce, v Německu jsme koupili 600g balení v krabici.
Díky.
Oproti ceskemu se zo stejného postu odmerek pripravi vic mleka a taky je tam nejaky skrob a min oleju ale kvalitnejsich. Spatne se to cte.
Laktoza, rostlinne oleje /slunecnicovy a repkovy v ruznych podilech/ hydrolizovana syrovatka, skrob, rostlinne tuky /kokosovy a palmovy ruznych podilech/, rybi olej, kyselina citronova, mlecne baterie bifidus a pak vsetky vitaminy a stopove prvky stejne jako v ceskem. Cili rozdil je pouze ten skrob navic.
Tezko rict zdali je skrob navic lepsi nebo zdali hur stravitelny. Urcite ale vic zasiti.
Díky🙂
Ahoj @saurauia ... kupuješ mleko primo v nemecku nebo nejak jinak?
@pernile2003 Kupovala jsem přímo v německu. V kauflandu. Víceméně na zkoušku. A je fakt že mám pocit, že malý víc vyhovuje ta německá.
Ja premyslim zdali dat pokracovaci mleko za 2 mesice nebo mit pouze tu jednicku a prikrmy. Tohle by bylo sitejsi a nemusela by ji zvykat na pokracovaci. Ted uz jenom vykloumat jak ho koupit.🙂
@denise24 PRE Bebu jsem dávala našim holkám, které se narodily předčasně, měli jsme to od doktorky na recept. Bebu HA 1 jsem taky kupovala, na plechovce bylo uvedeno "nové složené" a holkám chutnala, po půl roce jsme přešly na HA 2 ale jedna z koupených krabic nebyla s nápisem "nové složení" a jak říkáš, byla divně olejová, mazlavá, hustá a hokám vůbec nechutnala. Doktorka mi řekla, že pokud jim to nešmakuje, mám jim dávat normální UM, ne HA, že to má význam jen v prvním půlroce života. Tak jsme přešly na sunar complex a spokojenost.
Ja znam a kupuji pouze baleni 400gr a 800gr. Zadne 600gr jsem ještě nevidela. Jestli nafotis obal te nemecke tak klidne prelozim do cestiny a uvidíme. 🙂