Beba Comfort nebo Nutrilon Profutura?

palomina8
20. led 2021

Ahoj všichni,
prosím o zkušenost,už jsem zoufalá.
Malý je od narození na UM.Cca 4 týdny jsem ještě dokrmovala a pak již plné.Je nám 8 týdnu,Měli jsme Kendamill Organic a po něm velmi řídká zelena stolice.Doktorka řekla.ať změním.Dala jsem Sunar premium při kreten nastalo doslova peklo a po 5 dnech,kdy malý skoro nespal a kroutil se fakt v bolestech jsme na radu lékařky dali Hipp,ten ok,po par dneccf opět řev a nemohl se vůbec vykakat.Teď jsme na Kendamill klasickém.malý je naprosto spokojený.dokonce už nedavame ani nic na bolení bříška a já byla šťastná:Ale máme úplně vodovou stolici,jen sice dvakrát denně,ale prý je to taky špatně 🙈🙈🙈
Prosím mate někdo radu,zda tedy zkusit buď tu Benu nebo Nutrilon??
Už jsem zoufalá....

zelenaesmolda
20. led 2021

@palomina8
Hlavne se UM nema tak casto menit.
My jsme meli profuturu a byla cajk ale male sedelo kazde mliko.

kevi1
20. led 2021

Ja by som sa poradila s doktorkou, mne kazali tiez nemenit, ale co robit, ked dietatu mlieko nesedi? Presli sme z beby na Nutrilon profuturu prave, nakoniec zistela ABKM, takze specialne mlieko. Ty to menis jak ponozky, uz je na stvrtom mlieku za 8 tyzdnov zivota, to sa nemozes cudovat, ze mu to nerobi dobre 🙂

palomina8
autor
20. led 2021

@kevi1 tak změnila jsem na radu doktorky..A být na mě,Kendamill teď fakt je malej spokojenej a nemenila bych...ale když má vodovou stolici a doktorka opět,ze špatně a změnit..

kevi1
20. led 2021

@palomina8 pediatra mojho synovca bola uplne rovnaka - furt ze menit menit, nakoniec sa sestra nastvala a dala obyc Nutrilon, vydrzala 2 tyzdne a spravilo sa to. Ako mozes skusit ten Nutrilon Profuturu, ale myslim, ze to bude rovnake lebo pokial nemas podozrenie na ABKM, tak telo je asi len podrazdene z toho jak sa mu furt meni strava. Uprimne, niektore deti na bolest brucha trpia proste na kazdom mlieko a cim viac sa im to meni tym horsie.. ale nie som pediatra, takze to ber s rezervou 🙂

plumka88
20. led 2021

Beba u nás byla katastrofa, pak jsem přešla na nutrilon profutura (je sice dražší), ale malý je naprosto spokejny a ta chuť! Opravdu kvalitní mléko, alespoň za mě. Budeme mít dva roky a téměř od narození ho pije a žádný problém

michaelarousova
20. led 2021

Ja jsem zas pro bebu☺️ Po nutrilonu mi malej blinkal jak alik☺️ Tohle ti asi nikdo neporadi☺️

palomina8
autor
20. led 2021

@kevi1 mě prave vůbec netrpí bolenim nic,naprosto super bohužel ale vodnata stolice 🙈🙈

michaela1990xx
20. led 2021

My meli Hipp, maly ss totálně ucpal, presli sme na Kendamil a úplně super