Ahoj,
Ráda bych se zeptala těch, kteří mají zkušenost s tímto mlékem, do teď měl malý Hipp bio comiotik, ale přestalo vyhovovat, podle recenzí, diskuzí atd jsem sáhla po tomto mléce, požadované množství vody a odměrky mi jsou jasné, ale chci se zeptat, po hippu měl malý hlad už po 2,5hoďkách snažila jsem se dávat po 3hodinách ale u hippu jsem mohla 5-7 flašek denně, vycházelo to většinou na těch 7flaštiček.
U Beby je psáno 5 dávek denně a tak se chci zeptat, budili jste na jídlo, nebo když spal nechávali jste spát a dávali podle potřeby, protože kdybych budila, jsme podle mě zase na 7dávkách což tady nejde, díky za názory🙂
@owl_ice ahoj,taky dávám Bebu a vůbec se neridim tím co je napsané na krabici. Malý mě pije od malinka málo ale prospívá takže neřeším. Nikdy jsem mimco na mlíko nebudila až má hlad tak se přihlásí a dam mu mlíčko. Upřímně pokud dítě prospívá vůbec bych ho nebudila a nechala spinkat samo si řekne až bude mít hlad.
@owl_ice Pokud prospívá nebudit. Já jsem odcházela s první dcerou z porodnice s tím, že ji mám každé 3 hodiny krmit..no prvorodicka, takže jsem poslechla a dcera se budila každé tři hodiny do 3,5 roku jen ze zvyku. 🤦🏻♀️ Syna jsem už nebudila, spí od 3 měsíců 11 hodin v kuse a krásně prospívá a má dost pocuranych plen.
@owl_ice ahoj, malej má bebu od narození. Jsme s ní strašně spokojení malej nemá žádné problémy a stolici má každej den. Já dávám malýmu 130ml po 4 hodinách s tím že v takových intervalech to má i přes noc tak že ano budím ho. Jinak když jsi sám řekne třeba po 3 hodinách nebo po 3.5 hodinách tak mu to prostě dám nechávám to na něm.