Dobrý den, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s těmi dvěma produkty zda mezi nimi je skutečně rozdíl nebo jeto spíše marketingový tah. Případně zda se dají kombinovat. Po příchodu z porodnice jsme měly 1. Trápili nás prdíky tak jsem daly sensitive a musím říct že malej kaká každý den, sice zrudne a tlačí ale vykaká se. No a ted nevím zda používat dále tu sensitive nebo se vrátit k 1. Spočítala jsem si že úspora by byla 800 kč měsíčně což je docela dost penízek. Tak teď nevím. Dá se třeba kombinovat dát jeden balík toho a druhý toho?
Tak mě to určitě zajímá 😉 , přemýšlím, jestli zvolit sensitive, nebo comfort. Nechápu ten rozdíl.
Ahoj, já si teda myslím, že v tom rozdíl je. Co jsem tak četla, tak v bebě senzitiv je snížený obsah laktozy a je tam myslím i naštěpená bílkovina, tzn. se lépe tráví. Já právě přemýšlím co mám dát za mléko prckovi, který byl na AL 110 tj. úplně bez laktozy, měl hlen a krev ve stolici, takže jsem si o tom něco načetla. AL je taky levnější asi o 120,- Kč než senzitiv, ale tak u toho snad raději ani nepřepočítávat...JO a určitě bych to nekombinovala..