Babylove UM. Je lepší Babylove Bio nebo Babylove 1?

tasimia
22. srp 2020

Ahoj holky, zjišťují pro kamarádku, její malá ma 6 týdnů, dává jí momentálně Dm BabyLove Pre. Měla by už přejít na jedničku, ale potřebuje dobrat zásoby a zajímá jí zda je lepší Dm Bio nebo přímo Dm BabyLove 1 a Vaše zkušenosti.. Já jsem totiž na složení antitalent, takže jí moc neporadím. Moc děkuji!

sigyn
22. srp 2020

DM Bio mi přijde lepší. Babylove smrděl chemicky, hůře se míchal a hodně pěnil.

95newmommy2020
22. srp 2020

Pre je tusim pro nedonosence. Každopádně je lepší určitě bio, ale ne každému sedne. Taky to pre obecně bývá výydatnější, přechod na další typ mléka muže být problematicky. Proto je lepší postupně, například. Kamarádka má nedonošené dvojčata, měli PREBEBU, když přecházeli na BEBU1 tak nejdřív dávala první týden na dávku 120 ml 3 odmerky pre a 1 odmerku 1cky, a takhle postupně týden po týdnu přešla na 1cku.

sajenka
22. srp 2020

Já teď chci přejít na tohle,až dobereme nutrilon. Malé bude příští týden 6 týdnů a prý tohle můžu dávat do 6ti měsíců🤷‍♀️ tak teď jsem z toho trošku jelen 😳

sajenka
22. srp 2020

@tasimia u nás v DMku DM Bio nemaji 😒

tasimia
autor
22. srp 2020

@95newmommy2020 pre je do od narození do jednoho měsíce a pak jí bylo řečeno, že ma prejit na jedničku. Děkuji, předám ji to dávkování.

sajenka
22. srp 2020

@tasimia no vidíte,...a mně v DMku řekli,že tohle DM Bio PRE je do 6ti.měsíců 😳 na etiketě je i napsané dávkování do půl roku věku 🙈

tasimia
autor
22. srp 2020

@sajenka ano Dm Bio pre je. Bavíme se čisté o BabyLove Pre 🙂)

sajenka
22. srp 2020

@tasimia aha,tak to se moc omlouvám za zmatky 🙈 ja jsem z toho totis trochu zmatená 🤦‍♀️😁

tasimia
autor
22. srp 2020

Kamarádka dává tohle.. 🙂

sajenka
22. srp 2020

@tasimia tohle je tedy jen do toho měsíce?🙂

tasimia
autor
22. srp 2020

@sajenka prý ano.. netuším, já mám jiný UM.