Kdo jste na nastepene bilkovine, je nejaky z tech mlik bez doplatku? Zarazilo me, ze to mliko od nutrilonu je nyni s doplatkem ( syneo). A je to ve vsech lekarnach stejny? U nas v jedne lokalni je to 130Kc.
Já tedy nevím, ale když jsem dostala od doktorky doporučení na štěpené mlíko, tak jsem platila asi kolem 350 Kč, to je ta Vaše ještě skvělá cena.. 😯
Máme ho na předpis a u nás v lékárně Farmako ho mám bez doplatku zadarmo. ☺️
@zuzroko
A i teď ten nový syneo? Mě totiž i pediatra varovala, že na tento nový vylepšený už bude doplatek.
@whitechocolate Prave no. Me teda lekarnice vyhmatla jeden starej a byl ten zadarmo. Pro zbytek tedy tkusim jit k dr. Max ci Farmako. Moc dekuju.
@zuzroko
@marti89
@zizkmi
@whitechocolate kupovala jsem teď na začátku července stále bez doplatku 🤷🏻♀️
Holky tak u nas v dr maxu s tou jejich kartou doplatek 7Kc na jedno baleni, takze pohoda. Moc dekuju!!!!
@kaja2016 Nevíte jak to je ted stim doplatkem prosim ?.... napsala nam ho lekarka mame ho uz objednany ale lekarnik byl strasne neochotny a nerekl mi kolik budu platit ...mame objednanych 8 pixli tak at se nevybulim
@milenaspev No ted nejlevneji, ale uplne jsem nepatrala, kupujeme u dr maxe za 60Kc za pixlu.
@milenaspev stále kupuji lékárna Farmako a tam bez doplatku. Zalezi na lekarne.
Není všude stejný doplatek u nás 60 Kč. Chce to hledat, benu lékárna to má přes stovku, u nás obdoba dr. Max oněch 60 Kč.