Zdravím máte někdo zkušenost? Jsme na nutrilon alergy care malej má abkm.. Celkem mu sedí ale má po něm zácpu prostě sám nekaka i když úplně tuhé to nemá ale hold neumí tolik tlačit a ne vytlačí to i když je to jen „tužší“ začala jsem mu na ránu lekarnice dávat lactulosu a ejhle malej začal kakat sám. Přestalo sponovani bolení bříška.. Protože se prostě může vykakat a nemá žádný zarazeny prdy. Rourku jsme používali od porodnice i 5× denně a teď najednou nemusíme vůbec.. Jenže.. Doktora mi říkala že není dobrý dávat mu tu lactulosu nějak dlouhodobě když je tak malej jsou mu 2 měsíce. Poradíte mi jak jste to měli vy stimhle mlickem jestli je u toho zácpa normalni a zkusit třeba sunar alergy care?.. Zatím mu to dávám i s tou lactulosou a je úplně spokojenej krásně spinká a je usměvave šťastné miminko které má konečně možnost se vyvíjet. Nechci už se vracet k těm jeho šíleným křečím tím že lactulosu vsadím a bude mít zase zácpu :( ;)
@hrkalinda zkus probiotika do mleka typu biopron on narozeni,laktobacilky swiss,to by melo pomoci...
@marcicek84 to má bereme už od narození.. Ale nepomáhá :/
Může mít málo tekutin. Kolik váží a kolik vypije? Jinak jestli má ABKM, tak proč nemá Neocate? Jinak v syneo je ještě bílkovina málo naštěpená, v digestive je více a v Neocate není vůbec. Jaká má probiotika? Ještě zkus dát několik hltů vlažné vody na lačno
Zdravím, mohu se zeptat jak jste dopadli? Řeším teď úplně stejný problém u stejně starého miminka.
Máte Digestive nebo Syneo? Nám taky dělal Nutrilon problémy se zácpou, pak dostal Neocate a pohoda, dokud nezačal příkrmy. Ještě mě napadá jestli to nemůže být, že má méně mléka, než by měl mít.