Ahoj. Mám 9týdenní holčičku. do minulého týdne jsem ji kojila,ale pak najednou se mi přestalo skoro dělat mléko ☹ takže ji dávám nutrilon 1. Ze začátku ho pila uplě bez problémů, ale včera začala hrozně plakat pokaždé když jí lahvičku dávám. Nakonec začne pít,ale je u toho dost neklidná a nejí tolik. opravdu mě to dost trápí a nevím co s tím teplotou mléka to není lahvičkou také ne. prosím o Vaše rady a zkušenosti. Děkuji
Určitě bych zkusila jiné mléko. Ten nutrilon dětem nechutná. My jsme ho dávali taky, přesně jak píšeš, malej nám ho pil tak týden a pak zásek a nechtěl... Snažil se ho ze sebe i vyzvracet a v tu chvíli mi došlo, že změníme mlíko. Přešli jsme na Hipp a paráda. Už jsme na Hipp 3 a jiné mlíčko nechceme 🙂. Takže určitě změň...
Taky bych zkusila změnit mléko, zřejmě jí jen nehutná 😉 Já kupuju v Rossmannu od té jejich značky Babydream a jsem naprosto spokojená. Bylo to první mléko, které jsme zkusili a už jsme u něj zůstali. Žádné problémy a navíc perfektní cena. Zkus to a uvidíš, že to bude dobré 😉
děkuju Vám za rady zkusím tedy jiné🙂 a pak dám vědět 🙂
Myslim ze je to tou zmenou z prsu na savicku..i kdyz sou vymakany tak prso to nikdy nebude 😒 kdyby ji to nechutnalo tak by ti to vyplivovala a za zadnou cenu by si to nenechala narvat,mimco neni hloupe a pokud mu neco nechutna vypada to jinak...myslim ze si jen musi zvyknout...a ty taky naucit se drzet pod spravnym uhlem a pod coz samo nejde takze nezbyva nez vydrzet a bojovat 🙂 ale zkusit zmenu mleka taky moznost 😉
Děkuji Vám za rady. Mléko jsem změnila a malá ho opravdu neodmítá 🙂 jen musím vždy dávat nejdřív lahvičku a pak na dopapaní prso začínat prsem není moc dobré pak opravdu lahvičku moc nechce 😒 jinak jsem se chtěla zeptat jestli jste nedopité mlíčko vylívaly nebo jste ho znovu ohřály? používám teď hipp a tam nic o tomhle nepíšou nutrilon se nemá ohřívat znovu a musí se spotřebovat do dvou hodin. Teď už máme jen jeden problém a to úplně suchou vyrážku na tvářičkách vypozorovala jsem že Amálce vadí vlastní slzičky. ☹ poraďte mi čím jí to mám mazat zkoušela jsem už různé přírodní oleje ale nic moc 😒
Růstový spurt? Nebo co zkusit změnit mléko? Prdíky ji netrápí?