8měsíční syn poslední týden nechce umělé mlíčko

nat
19. dub 2017

Prosim holky o radu,syn ma 8 mesicu a je od 3 mesice na Um.Nikdy nemel problem s mlickem,mame porad stejnou znacku a posledni tyden mlicko vubec nechce ☹ Nemate nekdo zkusenost?

heduska82
19. dub 2017

Jak je na tom s jidlem okolo? Mate v zasade tri moznosti. Pockat, jestli si neda rict, vymenit za jinou znacku nebo, pokud jinak ji dostatecne, se na nej vykaslat. Me se takhle kousnul starsi na roce a byl konec. Hlavne nijak neprislazujte, znicite mu tim zuby. ☹

nat
autor
19. dub 2017

@heduska82 No neprislazujem,je to takove moje bio dite jak rikam,takte zadne umelotiny nic 😉No prikrmy ok jogurt zvladne vecer na 1 veceri ma kasi a take v poradku

heduska82
19. dub 2017

@nat a kolikrat mel doted um?

nat
autor
19. dub 2017

Rano 210- 240 ,cca v 6 vecer 210 ml a pak v noci 210 -240 ml

heduska82
19. dub 2017

@nat ted je otazka, jestli jste schopni ty davky adekvatne nahradit. Vecer kase je jasna, pres den ma jogurt, jeste bych mrkla na ranni kase treba od Hippu, ale na nemeckem trhu, tady je jen omezeny vyber. Ja uz si nevybavuju, jestli mi kluci v tomhle veku vyzadovali um v noci.

tulikiss
19. dub 2017

tohle presne znam u syna, v 8 mesicich zacal boj nechtel vubec mliko, jenom navecer kdy uz byl v polospanku. do mesice uz jsme do nej UM nedostaly. jedl jogurt, mlecne kase a to muselo stacit. asi do 2 let nemel mleko rad, ted by ho pil porad. ma uz 5 a zadne nasledky to nemelo.

nat
autor
19. dub 2017

@heduska82 No ted proste neprokryjem tu potrebnou davku mleka.Resila jsem to s mudr a rikala,ze pokud to nejde,neda se nic delat.Takte ma trichu rano mleka odpoledne jogurt vecer kasi a pak zase trochu mleka .A existuji kase vylozene ranni?

nat
autor
19. dub 2017

@tulikiss no nevim co mu preletli pres ns.Pozorovala jsem ze spatne taha z lahvicky ale rikala jsrm si ze dela kravinky u toho

tulikiss
19. dub 2017

@nat co zkusit dat to do uciciho hrnku nebo at to zkusi vypit brckem kdyz lahev uz ho moc nebere

nat
autor
19. dub 2017

No hrnecek ucici u nas nejde ale brcko zkusim🙂

heduska82
19. dub 2017

@nat existuji, prave treba od hippu, bohuzel ne na nasem trhu

nat
autor
19. dub 2017

@heduska82 dekuju za tip 🙂 teta jezdi casto do Bemecka tak se mrknu a urcite mi ji rada sezene 😉