Hezký den maminkám..........musím se obrátit na vás všechny, které krmíte mimi umělým mlékem. Máme 4týdenní dcerku, druhé dítko. Mám takový problémek, nevím si rady......přes den, když pije z láhve (nutrilon) strašně dlouho ji to trvá....i klidně 30 minut pije 90 ml, mezi tím si dáchne, v noci usne, musím budit, je taková louda.......možná se to zlomí, ale.......přes den, pokud nespí 3 hodiny v kuse, tak chce pořád láhev do pusiny, 2x si lokne a pak dyndá, jakoby se uspávala, když ji láhev vyndám, řve........přitom prostě nemá hlad, jelikož to nejsou ani 3 hodiny, co jedla.......je to takový začarovaný kruh.......jestli se to ustálí, jestli ji mám dávát pokaždé.....i klidně po těch dvou hodinách, už jsem začala dávat mezi jídly i fenyklový čaj, aby pořád neměla mléko........i kapky Espumisan, jelikož má bolení, když chce pořád jíst, když je vzhůru. Když spí v kuse 3 hodiny a více, je to v pohodě, sní, co má.......ale trvá ji to opravdu 30-45 minut...........večer se mi i stává, že sní třeba 60 ml, dám do postýlky a za chvíli chce zbytek dojíst........víc jí než spí 🙂 u prvního syna to tak nebylo, taky nebyl kojen, ale měl láhev za 5 minut snězenou.......Myslíte, že se to nějak zlomí? ta délka jídla? jestli i to, že i někdy nespí moc přes den je normální?
Malá se narodila, měla 3 kg, spadla v porodnici na 2,7 kg, dnes máme 4 týdny, ve čtvrtek máme vážení.....jelikož byla první týden moc spavá a nejedla........jestli se nyní nedojídá a chce vše dohnat. Díky za názory 🙂
Malá taky pila dlouho, buď usínala a nebo ublinkávala, nevím jestli to není tím, že to je flaška a né prso, to vypiluje.