Maminky mám doma chlapečka pije z lahve MM denně vypije 500ml mléka Někdy mi mléko nestačí že odkojim málo a nebo vůbec nic..Tak dáme umělé 100ml UM..Ale na krabičce je psáno 7-9m miminka..Nemůžu tím nějak uškodit malému? Mám strach..Ze si zadělá střeva.. Jak je malinky..uz 2 den nekaka..Jen pár prdiku..Ale pořád pláče když tlačí... 😞
Tak proč mu nedáváš um pro jeho věk?
@alex97 Proč mu nedáš um pro děti jeho věku proboha? 😮
Zajed koupit pocatecni mleko urcene pro jeho vek. Jinak mu opravdu zadelas na problemy. Pro kazdy vek je trochu jine slozeni mleka. Starsimu diteti muzes klidne dat mleko pro nizsi vek, ale opacne to nejde.
Máme Hip 1 špatně jsem to napsala 🙊🙈🤦♀️ Ale 100ml odpovídá pro 7-9tt miminko.Tak jestli nedávám moc..
Když měl syn necelý měsíc a ještě chvíli potom , pil 60ml, co mu vypočítala doktorka, následně devadesát a teď skoro ve 4 měsících má 120. Údajně je to dávkování na krabici na prd, protože toho bývá hodně a je lepší to spočítat podle vzorečku co je buď na netu, nebo co řekne doktorka.) a měl váhu dost podobnou vašemu prckovi.🙂
@alex97 tak to jo, jsem to spatne pochopila. Syn taky vzdycky vypil vic, nez bylo psano na krabici. Uz si moc nepamatuju kolik. Jak prospiva? Pribira tak jak ma?
Dr chválila že za týden přibral 300g..měli jsme velký úbytek v nemocnici..Dáváme UM 90ml 3 lžičky a vždy se hladina zvedne na těch 95ml..U prsa taky nikdo nepozná kolik mimo vypilo..Takže když odstříkávám ta 100-125ml je tam a dávám pit dokud sama saje a otevírá pusu..Nebo pak poznám jak moc cuca dudlika že má ještě hlad..Někdy si ublinkne ale není to časté..
Ja si myslim, ze nejde dat rovnitko v mnozstvi MM a UM. UM je hur stravitelne. Ale jinak s dokrmy bude mit jiste bohate zkusenosti doktorka, ta ti na to rekla co?
A že jsi přišla na to, že máš málo mléka?
@alex97 moje všechny 3 děti vypili více než na krabici bylo k jejich věku.... Naše doktorka říkala vždy, že miminko si samo řekne, co potřebuje a že kojící matky nemají taky na prsou měřák mililitrů, takže kdybych plně kojila a nevážila, tak si prostě vypije kolik potřebuje a nikdo to neřeší
Nechci rýpat, ale vždycky jsem měla za to, že TT znamená těhotenský týden.
@michaela666 Hlavne jednou pise, ze ma kluka, pak zase holku 😂
@makovice88 Dneska už se to nerozlišuje...nebo má dvojčata.
....a proč takovýhle mix? buď bych kojila nebo dávala UM, k čemu tohle dohromady? už se vidím jak by mě "deptalo" že pije málo, tak honem odstříkat a následně udělat UM...k čemu proboha? dávej jedno nebo druhé, tenhle mix ničemu neprospěje...
Hlavně tt - tady značí týden těhotenství to za prvé, za druhé 7-3m značí dítě staré 7 až 9 měsíců, píšeš velmi zmateně...
@veruuu_kubesovic odsavam jelikož odmítá prso..Ale málo kdy mám dost..Tak třeba v 1h, 4h a v7h dám MM ale pak večer v 10h mám už málo tak dám UM podle tabulky..
Jakoze davas třítýdennímu miminku mléko pro děti staré 7-9 měsíců?