Dobrý den mam 14 ti denní holčičku sme na Nutrilonu AR do včera pila 90 ml jakmile dojedla tak plakala,vztekala se a rvala si ručičky do pusy a vydržela ječet 3 hodiny do dalšího krmenní,tak sme jí zkusili dát 120 ml večer potom ihned usla spokojenně,ale ráno opět to samé,už si nevím rady,usne mi akorát v kočárku,jinak doma vůbec,prosím o nějaké rady děkuji
Dám jí i po 2 hodindáách a pak pláče skoro celou dobu do dalšího krmení,nosíme,dáváme do autosedačky a nic nepomáhá,kaká i 3krát denně i prdí tak si myslím že prdíky to nebudou,už si nevim rady
davate ji vigantol? mala.tohle mela faky, malymu jsem ho nedavLa a spokojene miino....i oba byli napred v davkach, oboum jsem davala vic....
@klara55 prcek má reflux? Podle mlíčka soudím, že ano.. tak musíš dávát menší dávky, ale častěji.. Nebo zkus míň ml.. my měli 90ml ve 3m a fakt dlouho. A minimálně po 2h.. dřív když to nestráví, tak bylo taky zle..Když jsme ze začátku malou přejedli, tak taky šíleně řvala.. každé dítě má bohužel jinou potřebu ml.. Kdyby jsme se drželi co bylo napsané na krabici, tak se upláče chudák. Musíte to zkoušet...
@klara55 já moc nechápu proč jí dáváte AR mlíčko.. Kdyby měla reflux, tak vás se 120ml celou poblinká v tomhle věku.. A čajík tuplem.. Ten má dcera s refluxem neudržela ani s příkrmy.. hlavně 14dennímu prckovi čajík nevím no.. ten mi přijde zbytečný..
My než jsme přišli na reflux, tak malá šíleně řvala a na pohotovosti byl super dr co mi to lajcky vysvětlil a dal mi poslechnout malý bříško.. Jako dobrej chaos tam měla chudinka..
Dělali vám sono, že pije tohle mlíčko?
Pozor na to UM, musí se dodržovat rozestupy 3 hodin, protože se UM oproti MM déle tráví, proto si myslím, že se jedná spíš o bolení bříška. 14 denní miminko neví, kdy ho bolí bříško z hladu a kdy z přejedení, proto by pořád jedlo. A taky nechápu AR mléko, asi ji nesedí, zkuste obyčejný Nutrilon nebo pokud máte v rodně alergie, tak Nutrilon HA
Tak ma asi malo, no. Nevim ted uz jake jsou doporucen davky ve 14 dnech, ale treba nase dite bylo ze zacatku o radek v tabulce napred. Pokud to nezvraci, tak bych ji proste dala vic a nebo driv nez za 3 hod