Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat. Mám holčičku 11 týdnů od začátku na UM. Hezky kaká, neblinká a v noci i pěkně spinká. Posledních pár dní ale občas, když začne pít, tak se začne vztekat. Pak se uklidní a většinou pije dál. Nevíte čím by to mohlo být? A pak ještě když pije cca ve 2 v noci 170ml, v 7 rano 135ml, kolem 11 treba jen 100 ml, pak kolem 14 hodin 135 ml, kolem 17 hod zase jen 100ml a pak vetsinou kolem 20 hod 135ml vic do ni nedostanu. Má cca 5,3 kg. Není to málo?
@annaissa mela by vypit 150-180 ml/kg za den takze mi to vychazi, ze to cca mate.
Hod se do klidu 🙂 pokud neni mimco podvyzivene a vic ti nevypije, tak to neres 🙂 za chvili to muze byt jako na houpačce... Kdyz malemu rostli zuby vypil min.. Nekdy jen min nekdy min a casteji, jak kdy (asik nejcastejsi priklad) a zniceho nic mu to nestacilo a davka se zvysila 🙂
S tim vztekanim.. To muze byt cokoli... Treba maly se vztekal, kdyz mel malou dirku v savicce a nechtelo mu to tect poradne nebo kdyz mu zacali rust zoubky (coz bylo asi ve tretim mesici, ale nevyrostli, jen pozlobili).... 🙂
Ahoj dej ji kolik, co potřebuje. Já měla malyho od 3 týdnu na UM. Snažila jsem se dávat co 3 hodiny, ale občas chtěl co dvě. Tsk dostal, přece ho nebudu mučit hlady. Občas pomohlo mu dat napít nebo dudlík, ale když měl hlad tak měl hlad. Zkoumala sem to podle toho. Nezabralo nošení, zkusila sem pití, dudlík. Když to nezabralo, dala jsem mléko. On naopak ale pribiral fakt hodně a byl samej faldik, ale teď po roce už mu jsou i vidět zebra. :D
Ahojky, s tím vztekáním jsme na tom stejně u našeho mladíka. A taky jsme špekulovali proč to dělá a přišli jsme na to, že buď potřebuje brknout, a nebo prdnout, prostě bubliny nedovolí jist a hlad je. A taky se tak vzteka když potřebuje naplnit plínku 😂, tak to dělá u flašky hotový divadelní představení
Ber to i podle obou (mesice i delku/vysku mimca) na netu toho mas spousty o vaze 🙂