Ztraceny výuční list. Co s tím? Lze ho nějak získat zpětně?

katanovobran
4. led 2021

Ahoj holky,mám na vás dotaz při stehovani jsem někde ztratila krabici a měla jsem tam všechny dokumenty ze školy a byl tam i vyucni list bohužel nikde krabici nemohu najít a teď ho potrebuji je nějaká moznost jak ho získat zpětně?

mamikry
4. led 2021

@katanovobran Nevim presne, ale zavolala bych do skoly, maji ho jiste v evidenci a mohli by vystavit novy.

ema90
4. led 2021

@katanovobran Zavolat si do skoly (asi bude nutny tam jet osobne), prokazat se nejakym dokladem a oni vam ho urcite vystavi znovu. Asi jako kopii.

Tak nejak to bylo, resila to sestra asi pred dvema lety.

alilali
4. led 2021

@katanovobran Zavolej ve škole, pošleš jim tuším 200,- a udělají ti nový.

elencze
4. led 2021

jak píšou holky, škola ti vystaví opis, jen teď určitě řeš vše nejdřív na dálku, je dost omezený provoz v kancelářích.

katanovobran
autor
4. led 2021

@ema90 ja sem tam zkoušela volat a nikdo to nebere jak mají tu distanční výuku tak to zkusím znovu zítra

ema90
4. led 2021

@katanovobran Nebo zkusit napsat na email nejakyho sekretariatu ve skole 🙂

emillyhk
4. led 2021

@katanovobran Řešila jsem před pár lety (o letních prázdninách) - napsat email, vysvětlit co potřebuješ a domluvit termín, kdy se pro kopii zastavíš 😊

anet_98
4. led 2021

@katanovobran zažádej si ve škole o kopii nebo pokud už škola neexistuje, tak existují speciální archivy, ale tam to trvá dlouho 😏

sanyy22
4. led 2021

Ahoj, já když jsem volala tak po mě chtěli napsat emal na sekretariát, napsat iniciály+rodné číslo, důvod požadavků, obor a rok ukončení, a adresu kam duplikát poslat a zaplatit poplatek 200,-Kč