Všeobecná sestra na Slezské univerzitě v Opavě. Jak se vám obor na této škole studoval?

madeleine31
2. bře 2023

Hezký večer,
z mnoha důvodu zvazuji kombinované studium oboru všeobecná sestra, resp. všeobecné ošetřovatelství na SLU.
Mám už sice vystudovano, moje střední je dokonce zdravka, ale protože jsem maturovala už v roce 2009, nic moc si nepamatuji, takže myslím, že tohle by mi studium neulehcilo.
Ale je tu jiný problém - mám dcerku, která bude mít v listopadu 3 roky a chtěli bychom ji dát do školky. Já bych si chtěla najít práci. V souvislosti s tím, že chci ještě studovat, nevím, jestli to zvládnu.
Když jsem v minulosti studovala, neměla jsem dceru a tak to bylo snadné. Obdivovala jsem své spolužačky, které měly malé děti (studium také kombi).
Můžete mi, prosím, napsat, jak se Vám tento obor na této škole studoval/studuje? Jak je to s časovou náročností odborné praxe (nebudu pracovat ve zdravotnictví teď po RD) a případnými poplatky?
Předem moc děkuji za zkušenosti a rady.
Přiznám se, že o tom přemýšlím už dlouho, ale nemám úplně odvahu když teď mám dcerku a budu muset začít pracovat.
Na druhou stranu by mi pomohlo, že bude ve školičce (pokud ji přijmou) a také vyučování, co se i pamatuji je pa+si.