Ahoj všem, nemáte s tím někdo zkušenosti...
Zvolila jsem si vedoucí diplomové práce. Z počátku to bylo fajn jenže pak začala hrozně vše natahovat. Respektive DP mám napsanou. Pochválila mi jí s tím že to doladíme. Jenže je to týden k týdnu, měsíc k měsíci a nic se neděje. Pak přijde e-mail s tím že bude online konzultace a že jí chce potvrdit. Vzhledem k tomu, že dává konzultace hned druhý den co se ozve a já mám děti, pracuju... Omluvim se, s tím jestli by mohla jiný termín. A už se neozve. Tak píšu opakovaně prosbu o nový termín a nic. A takhle se to táhne už přes půl roku v kuse. A mě už to fakt nebaví.... Fakt ne. Jenže nevím jak to mám resit 😶
Zajít osobně asi není reálné?
Odmítat termíny konzultace s jasně napsanýma termínama, kdy v následujících dnech můžeš? Napsat jasně termín, do když se potřebuješ dohodnout?
Jako jo, chaotik jako vedoucí je peklo, ale nepřijde mi to jako zlá vůle, ale jako špatná organizace času. Takže "jít za nadřízeným" by se mi asi nechtělo.
Napsala bych vedoucí, že termín potřebuješ znát minimálně týdne předem, protože a) 2 malé děti, b) práce.
Zajit za ni osobne nebo zavolat a nenechat se odbyt.
A co změna vedoucího diplomové práce? Šlo by to? Už je na to ale asi pozdě co...
Určitě máte nějakého garanta studia, obrátila bych se výše.
Zkusit se spojit s vedoucím katedry.