SŠPGS Zlín - studium zkrácené předškolní pedagogiky

boobinka
1. lis 2018

Studoval, studujete zkrácenou formu předškolního pedagogiky?

pikacek
24. dub 2019

škoda, že nikdo nenapsal :( dostala jsem
se do Zlína i do Přerova....a teď kam jít???? :(

boobinka
autor
29. dub 2019

@pikacek Jsem spokojená ve Zlíně, přešla jsem z pajdy, jelikož jsem měla problémy s dojížděním 😉

pikacek
29. dub 2019

boobinka
@boobinka a je tam uceni "snazsi" ? Sefova se tvari,ze Prerov je kvalitni skola a Zlin,tim ze je skouroma ji mam uz predem v kapse,ale budou na me koukat vsude jako na neschopnou....Ne ze bych s rodinou a rekonstrukci domu nebrala snazsi zivot,ale kdyz uz budu se muset ucit a maturovat,tak at to ma pak rozumne dopady ;)

78marcela
29. dub 2019

@pikacek
@boobinka a jak moc je to zkrácený? Jaké jsou podmínky?

tereza30
29. dub 2019

Kolegyně studovala ve Zlíně a líbilo se jí tam i když to pro ni bylo náročné.Já mám zkušenost jen z klasického denního studia, je to pár let, co jsem maturovala, ale ani teď s odstupem času nemám pocit, že by to byla vyloženě snadná škola, i když je soukromá, spíš mi přijde, že k nám učitelé přistupovali stylem "rodiče vám platí školu, tak se snažte..." zadarmo jsme neměli nic, normálně se propadalo i u maturit. Takže předem v kapse neměl nikdo nic.a taky si pamatuju jak se na nás občas při hledání místa pro povinnou praxi ředitelky a učitelky MŠ, které měly vystudovaný pajdák v Kroměříži nebo v Přerově, dívaly jako na neschopné ("jo, to je TA SOUKROMÁ..." s takovým jakoby opovržením), no, co mám info o spolužačkách tak jsme většina třídy zůstaly pracovat v oboru, některé mají i VŠ a pracují na vedoucích pozicích, takže zas tak neschopné asi nebudeme 🙂

stucja01
7. črc 2020

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc je náročné dálkové studium. Mám vystudované pedagogické lyceum v Přerově a chtěla bych si dodělat předškolní a mimoškolní pedagogiku, ale bohužel vůbec neumím zpívat (hraji ale na klavír). Děkuji za odpověď

boobinka
autor
9. črc 2020

@stucja01 Ve Zlíně je sice soukromá, ale neznamená to, že máš školu na háku. Studium bylo docela náročné, spousta úkolů, příprav a neustále písemky. Výuka byla většinou jedna sobota za 14 dní (od 7:30-19h), občas dvě soboty po sobě. Přístup učitelů byl skvělý, přátelský, byli ochotní vysvětlit cokoliv, čemu jste nerozuměli. Co se týče zpěvu, u přehrávkách se sice zpívá, ale nebazírují na něm, tak jako na hře na klavír a hudební teorii.

hofmi92
28. říj 2021

Ahojte holky, obnovuji trochu téma. Chtěla bych si dodělat pedagogické vzdělání a bohužel na vysokou si se dvěma dětma, domem a prací netroufám. Vyhledala jsem si dost info o druhé maturitě a zkráceném dvouletém studiu. Zatím u mě vedla Obrataň ale narazila jsem i na sšpgs Zlín, kde tuto variantu nabízí také. Nicméně, jejich stránky jsou dost strohé a moc info jsem tam nevyčetla. Není tu náhodou někdo, kdo má zkušenosti? Uvítám i info ohledně Obrataně. Moc děkuji 🙂

rya
28. říj 2021

@hofmi92 Maturovala jsem 2020 ve Zlíně co Vás zajímá? Kamarádka současně dělala v Obrataňi a nebyla spokojená spoustu věcí materiálu jsem ji půjčovala já co jsem měla ze školy.

hofmi92
28. říj 2021

@rya napíšu zprávu 🙂

skolicka4deti
Autor odpověď smazal
Zobraz
skolicka4deti
23. únor 2022

@rya prosim Té napsala jsem Ti také zprávu 🙂(a ted zas nevím,jak se k těm zprávám dostanu 🙈🙂),jsem tu dnes nově,tak se rozkoukavam.Rada bych zjistila z ceho se na teto škole ve Zlíně maturuje a jak je to z praxí 🙂?

skolicka4deti
23. únor 2022

Tak už jsem na to přišla,jak se dostanu k těm zprávám,co jsem odeslala 🙂🙏.

vrunki
22. led 2023

@rya Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je potřeba při zkráceném 2letem studiu předškolní pedagogiky ve Zlíně absolvovat lyžařský, plavecký a turisticky kurz či nikoli. Mám 2 malé děti a nevím, jak bych to zvladala. Děkuji moc za odpověď.🙂

rya
22. led 2023

@vrunki Dobrý večer,ano bylo to vše povinné bez toho nepouštěli k maturitě.Taky jsem měla malé dítě.Kurz plavecký a lyžařský je od pátek do neděle.Plavecký je jednodenní.

vrunki
22. led 2023

@rya Děkuji moc za odpověď. A je problem, když neumím lyžovat? Mam z toho trosku strach.🙈 A jak probíhá plavecký kurz? Děkuji moc za informace.🙂

rya
22. led 2023

@vrunki Já jsem stála na lyžích na základní škole a pak až tady na druhý den jsem už sjížděla svah sama.Plavecký kurz musíte uplavat určité vzdálenosti v různých stylech pak je tam nácvik záchrany tonoucího atd.To bylo za nás.

eliska_zluta
29. led 2023

@rya Dobrý den, chtěla bych se na tuto školu hlásit ale slyšela jsem, že někoho nevzali do práce jen kvůli tomu, že studoval soukromou školu ve Zlíně. Bylo nějak těžké sehnat uplatnění??? Budu moc ráda za rychlou odpověď, přihlášky klepou na dveře :DD

rya
29. led 2023

@eliska_zluta tak o tom jsem nic neslyšela u nás co jsme ukončili ze třídy 22 lidí všichni pracují v oboru.Práci jsem našla už v prvním ročníku.

rya
29. led 2023

@eliska_zluta A znám hodně učitelek co tuto školu studovali buď dálkově nebo denní a normálně pracují v MŠ či ŠD a problém sehnat práci neměly.Já jsem byla velmi s kvalitou výuky spokojená.

eliska_zluta
29. led 2023

@rya Moc moc děkuji :D Celkem jste zahnala mé obavy.

sklaruska
21. čer 2023

Krásný den maminky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s dálkovým studiem předškolní a mimoškolní pedagogiky na Secru v Jihlavě?