Nabídka focení ZDARMA

koko94
22. led 2022

Zdravím Vás, maminky. Jsem také maminka na mateřské dovolené. Mám doma ročního šikulku, ale abych nebyla jen ta mamča, která 100% času řeší miminkovské věci, začala jsem si plnit sny.

Koupila jsem si fotoaparát, následně příslušenství a absolvovala jsem pár kurzu focení. Vědět co a jak je velice důležité, ale praxe je to nejlepší.

Začala jsem pracovat na svém portfoliu a proto nabízím focení v exteriéru úplně ZDARMA!

V hlavě mi litá strašně moc nápadů, ale jsem otevřená i vašim nápadům a přáním. Vyfotím jednotlivce, páry, rodiny, zvířátka, nebo ráda nafotím Vaše oslavy narozenin.

Bydlím kousek od Brna, takže se to týká oblasti Brno, Brno-venkov, Slavkov,...

Stačí mi napsat a na všem se domluvíme. Budu se těšit.

g_m
22. led 2022

@koko94 Co mas za fotak a objektivy nebo jine prislusenstvi?

koko94
autor
22. led 2022

@g_m Foťák - zrcadlovku Nikon D3400, objektivy také Nikon - NIKKOR, filtry.

glk
23. led 2022

@koko94 ahojky jsme z Brna. Tak se můžeme klidně domluvit.

koko94
autor
23. led 2022

@glk Během dne Vám napíšu a domluvíme se.

scraty222
23. led 2022

@koko94 zdravim, jsme z Mikulova, takze ne tak daleko a proc nezkusit 🙂 planujeme jarni foceni, protoze zimni ted asi moc nepujde, snehu je malo… tak se muzeme domluvit🙂

veroniquecz
23. led 2022

@koko94 jsme z Brna a taky bychom měli zájem 🍀

dagmaris
23. led 2022

@koko94 děkujeme za krásnou nabídku. Jsme z Brna, pojízdní autem. Jsme 4 členná rodina. Pokud by vyšlo místo, měli bychom také zájem. Krásný den 🍀

koko94
autor
23. led 2022

@scraty222 @veroniquecz @dagmaris Poslala jsem Vám soukromou zprávu.

g_m
23. led 2022

@koko94 Objektivy prosím přesně jaké? D3400 je na rodinné domácí focení super a klidně i do začátků, ale rozhodně bych s tím nenabízela focení oslav doma nebo ve špatných světelných podmínkách.
Filtr jsem za 5 let profi focení nepoužila. Jaké máš s nima plány při focení?
Držím place, je to náročná disciplína a samotná "zrcadlovka" nestačí. Kdybys chtěla poradit, klidně napiš 🙂