Ahoj,mám tu nekoho kdo dělal/dělá kurz..chtěla jsem se zeptat,jak to chodí,když třeba budu mít nemocne dítko a nebudu mít hlídání na ten den kurzu,je možné se normálně omluvit, nebo ne? moc dekuji
@baruskagabuska máš podmínky kurzu, kde by to mělo být vypsané 😉 jinak u nás musela být 70% účast na teoretické části, učivo nám posílali na společný e-mail. Kurz byl o víkendech, takže jsem hlídání měla vždycky zajištěno.
Moc diky 🙂
@baruskagabuska já jsem chodila do školy v Kroměříži a kolikrat jsem viděla, že některé chyběly. Na konci se dělají hlavně zkoušky a jen dvě je neudělaly, měly odklad na další termín
@sorboni30 Moc dekuji
@veruuu_kubesovic prosím a byly těžké závěrečné zkoušky?
@nikishkaaaa já jsem dělala kurz který spadá pod VŠ, celozivotni vzdelavani, neumím si to vynachválit, trval sice delší dobu, ale stačilo obhájit závěrečnou práci, kterou jsem psala o inkluzi. Žádné další otázky jsem neměla na naučení...
Všude je to jiné, tady muselo být 80% docházky, jinak nepustí ke zkouškám. Chybějící zkoušky se musí nahrazovat, když to jde, tak s kurzem, který začal později. Závěrečné zkoušky i práce jsou všude jiné, někde se pouze obhajuje písemná práce, někde se k tomu losuje otázka. Byly 3 zápočty a povinná praxe v MŠ a ZŠ, hodně práce ve skupinkách, jako žádná dávačka to nebyla. Ten, kdo už měl za sebou VŠ, tak říkal, že za stejnou práci by vystudoval další titul. Rozhodně to není, odsedím si přednášky, napíšu závěrečnou práci a jdu ke zkouškám. Ale zase musím říct, že to mělo úroveň, to jsem od kurzu nečekala, úžasná praxe, kde mě nechali samostatně pracovat a jen přihlíželi. Od září budou nové podmínky, více praxe, bude vše jinak.
podle mě bys tento dotaz měla odeslat na tu formy, nebo agenturu, která to pořádá.
nějaká dotace omluv tam je, u nás byly myslím dva bloky, kdy šlo tam nebýt, na tu teorii, ale někde to může být i víc.