Kdy se spustí kurzy s akreditací?

nataliere15
28. srp 2023

Ahoj, nevíte kdy spustí kurzy s akreditací? Celé prázdniny nic. Koukám každý den a jim se do toho nechce 😁 popřípadě dělala nějaká miminka a pracák ji ten kurz proplatil? Chtěla bych si udělat kurz účetnictví. Trošku si ho oživit. Děkuji

adel_si
28. srp 2023

Jak kdy se spustí? Však přihlašování na kurzy tam je už asi 2 měsíce. Já jsem si vybrala kurz, přihlásila jsem se a do 5 dnů jsem měla potvrzení od pracáku, že mi to schválili.

nataliere15
autor
28. srp 2023

@adel_si dobre, kurzy tam jsou, ale není tam žádný s akreditaci. A na kurz s akreditaci čekám 😅🙈 až tam bude tak až pak se na nej mužů přihlásit ne?

adel_si
28. srp 2023

@nataliere15 já mám kurz s akreditací 🤷

nataliere15
autor
28. srp 2023

@adel_si aaha, tak to dělám asi něco špatně. Teď přes prázdniny se fakt koukám každý den a s akreditaci ani jeden..

adel_si
28. srp 2023

@nataliere15 teď jsem hledala a fakt tam ten můj není v té kolonce s akreditací - ale v popisu kurzu je číslo akreditace napsané. I mi přišla akreditace i emailu. Takže zkus kontrolovat i ty popisky kurzu.

adel_si
28. srp 2023
nataliere15
autor
1. zář 2023

@adel_si už tam ty kurzy s akreditaci mají. Hned jsem se přihlásila🙂 asi to fakt bylo přes léto pozastaveno.
A přišel Vám nějaký potvrzovací e-mail ze jste přihlášena? Mě nic nepřišlo. A když se chci podívat Moje kurzy, tak mi to jste chybu, ze nemám na to oprávněni. :-/

adel_si
1. zář 2023

@nataliere15 ano, přišel mi cca do týdne, spíše dřív email od ÚP, že mi to zaplatí. Ještě předtím mi přišel email od školitele s pokyny.

nataliere15
autor
2. zář 2023

@adel_si a vyplňovala jsi nějakou přihláškou? Po mě to nic nechtělo. Dala jsem přihlásit se do kurzu a dal mě to nepustilo😅