Zdravím,
Hledám radu ohledně získávání respondentů...
Zaplatila jsem si vyplň.to a měla jsem pocit, že za svojí aktivitu tam budu mít i já nějaký respondenty. Ale že jich bude 5 za měsíc mě nenapadlo 😂. Samozřejmě neotalim a posílám kde můžu ale je to teda bída.
Mám dva dotazníky... Každý by měl mít tak 400 respondentů. Jsem už mám hotový ale ten druhý je teda fakt o nervy.
Rozeslala jsem přátelům na face, rodině, dávala na Facebooku na skupiny... Atd atd. A pořád je to bída 😭. Chybí mi ještě asi 250lidí.
Tak jsem se chtěla zeptat kam všude jste to dávali vy lidičky???
Tak pokud je to součást studentské práce a vyplnit to může kdokoliv (nejde o nějakou specifickou cílovou skupinu), pak bych ho rozhodila prostě po škole.
@ellyem sem to bohužel nejde, vždy mi ho smazali, že porušuju pravidla 😂
Tak zkus emimino, tam je na to primo spesl diskuze
Pokud nemáš nějaké specifické požadavky na respondenty, pošli mi odkaz do SZ. Je mi jasné, že jeden dotazník tě nevytrhne, ale třeba nás bude víc...
já před 30 lety pracovala pro firku a vyplnovala papírové dotazníky ...
chodila jsem hlavně na dětská hřiště,do parku,ty krátké dotazníky v KFC,McDonald a tam kde bývá více lidí kteří moc nepospíchají...
A co je za cílovou skupinu dotazníku? Pokud "náhodný výběr", seber odvahu, stoupni si na stanici MHD a oslov lidi, kteří stejně v tu chvíli nemají, co dělat, jestli ti odpoví (nahrávej si odpovědi, pokud jsou slovní, nebo si to odškrtávej v papíru, pokdu jsou ANo/ne). ... Nebo je dotazník určen konkrétní skupině lidí? Pak prostě zamiř do instituce, kde se scházejí a požádej, jestli ho tam smíš vyvěsit či s ním chvíli chodit po lidech...
400 lidí je hodně, to bez přímého vnucování nenasbíráš.
@emillyhk máš to tam děkuji 🌼
@cilkat já práva mám ty dva dotazníky... První je pro místní ten mám uzavřený právě díky tomu oslovování atd. Ale ten druhý má být vpodstate pro celou ČR a to osobně venku nenasbírám 😭. Je to zaměřený na cestovní ruch v Mikroregionu Jizerských hor a jde vpodstate o to napsat názor jak se návštěva zde líbila atd.
teď jsem ti to vyplnila na "vypln.to" Přes prázdniny to je na tom "vypln.to" nějaký mrtvý, zdá se mi, co se i množství dotazníků týče
@konidana děkuju♥️ právě že totálně mrtvé
Vidíš, ten jsme tu potkala, no. ... Jako jet do JIzerek a ptát se přímo ta je opruz, no. ... možná požádat třeba nějaké ubytovací zařízení tam? Nebo nějaký turistický cíl, jestli by ti to nedovolil umístit na webovky?
Pošli mi to taky ♥️
Mě můžeš poslat taky. 🙂
@honatko092
@michaela666
Máte to tam, děkuji moc za ochotu 🌞🙏
také mi mužete poslat
Ten jsem ti tady vyplnila 🙂, takže pár lidí to stihlo🙂
A muzu vyplňovat i když jsem v Jizerkach nebyla ani nepamatuju? Nebo jsem nepouzitelny respondent?
A co se připojit do nějakých skupin zde dle krajů a poprosit tam? Třeba se to někde ujme. Tam by admini mazat nemuseli.
Dala jsem odkaz na Instagram, poslala kamaradum a pozadala, az to poslou dal. Napsala bych treba nejake ucitelce ze SS/ZS, jestli by napr. v hodine informatika nemohli dotaznik vyplnit. Klidne dej odkaz i tady, jestli ti to k necemu pomuze.