Dobrý den, prosím, poraďte mi. Je v Českých Budějovicích možnost si dodělat učitelství dálkově? Hodily byste mi sem odkaz? Mám Mgr. z češtiny (Bohemistika), chtěla bych učit, ale bohužel nemůžu nic najít. Děkuji moc všem za ochotu 🙂
@sudylichozrout Vážně tady už půl hodiny hledám - na jejich stránkách, ale nemůžu najít
Mohlo by to být tohle, ne? 😊 http://www.pf.jcu.cz/education/department/czv/d...
Aha, akorát koukám, že to bohužel není dálkové, ale prezenční. Já jsem si pedagogické minimum dělala v Brně na FF, sice z jiného oboru, ale to je jedno a bylo to časově určitě méně náročné, jen pár pátků v semestru...
Tak to je paráda, jsem ráda, že jsem mohla pomoct 😊 a přeji hodně odhodlání a studijního úspěchu 😁
Nevím, jak v ČB, my měli splnit asi čtyři nebo pět předmětů, Obecnou pedagogiku, Obecnou didaktiku (I, II), Psychologii (I, II) a Didaktiku toho předmětu, který jsme chtěli učit, ale já mám vystudovanou právě psychologii, takže tu už jsem znovu dělat nemusela, tak jsem to měla celkem snadné, myslím, že i při dětech se to dá zvládnout 😉
Ahoj, nechci ti brát nadšení, ale jen počítej, pokud budeš hledat místo v ČB, že češtinářů je tu mraky (spousta absolventů zůstává ve městě) a není lehké sehnat místo. Chtělo by to ještě nějaký perspektivní obor k tomu, ideálně jazyk, dějepis, zeměpis... hodně štěstí!
@jikov ty bys, pokud vim, potrebovala jsem pedagogicke minimum a muzes jit ucit. Pokud bys chtela dalsi predmet, musela bys asi normalne na cele studium. Ale pedmin se urcite da delat na PF v Budejkach.