Dodělání školy - výuční list. Je to možné?

8. srp 2024

Ahoj všem,
mám ukončené základní vzdělání.Pak prvák a otěhotněla jsem.Ale je to 12 let.A chci se zeptat,jestli existuje škola,abych si udělala vyučný list a něeekdyyy možná maturitu.Jen nemohu studovat denně,kvuli práci.Děkuji za odpověď...

tereza0111
8. srp 2024

ano, existuje spousta moznosti i s kombinovanym studiem tj. chodis do skoly o vikendu. Spis ale zalezi na tom, pro co mas vlohy a co bys chtela delat, mozna bych se zasla zeptat na urad prace jake v tvem okoli nabizi moznosti rekvalifikace, kurzy, skoleni - muze ti to dat realne vice a bude to pro tebe snazsi

autor
8. srp 2024

@tereza0111 děkuju.Já se učila kuchařkou.Ale teď vůbec nevím,jskou školu nebo tak.Jen bych chtěla ten vyučák mít.Bez něj si přijdu divně.Ale ipravdu nevím,jakou školu.Nebo při jaké nych měla uplatnění

tereza0111
8. srp 2024

tak to je zrovna docela zadany obor ze strany zamestnavatelu, hledej co mas za skoly / ucnaky v okoli, pomuze ti i ten urad prace. Bud primo maji moznost kombinovaneho studia nebo i na prezecncnim se da domluvit individualni plan, kdy je treba mozne uznat neco uz hotoveho neco naopak uplne odpustit

autor
8. srp 2024

@tereza0111 děkuju,kouknu😊

levandule_k
9. srp 2024

Tady je seznam škol https://www.stredniskoly.cz/seznam-skol/, ale nevím, jestli nebude trochu problém s tím kombinovaným studiem, nevím, jak moc ho školy nabízí a jak jsou tady aktuální informace. To je pak lepší pátrat na stránkách dané školy a jak psala
@tereza0111 zeptat se přímo ve škole na možnost individuálního studijního plánu.