Blog. Napadá vás, jak blog vylepšit?

jr1986
23. led 2021

Ahoj holky, jsem už šestým rokem na mateřské a potřebuju nové podněty, tak jsem začala psát blog-detikamsepodivas.cz Mám tam několik rubrik: vaření, povídky, tipy na výlety atp.. Chci tomu dát rok a pravidelně přispívat. Plánujeme další dítě a já bych ráda zaznamenávala, jaké to je od začátku. Přestože blog píšu hlavně kvůli sobě, ráda bych věděla, jestli by se líbil i dalším maminkám. Někoho by třeba inspiroval. Já si strašně ráda u kávy přečtu krátkou povídku. Je to něco milého, na co mám čas a hodí mě to do pohody. A přitom mi to nezabírá čas. Máte to taky tak? Napadá Vás jak blog vylepšit? Zatím jsem založila blog a FB stránku se stejným názvem na podporu blogu. Díky za rady.

alilali
23. led 2021

Hrozně hezký, hezké povídky i celé zpracování blogu a cením tipy na výlety ! 🙂
A ještě víc cením, že máš blog a ne skupinu na Facebooku, na to už jsem těžce alergická. Takže děkuji za sdělení, budu tvoji novou čtenářkou! ❤️

jr1986
autor
24. led 2021

@alilali Děkuju, chvála vždycky potěší. Teď jen nevyhořet, pravidelně se tomu věnovat a nesklouznout k lacinosti. Budu se snažit. Kdybys chtěla cokoliv doplnit, budu ráda za jakoukoliv poznámku. Hezký den

lachtanice86
24. led 2021

Bohužel nezaujalo, je toho všude milion a většinou stejne

thalia
24. led 2021

@jr1986 nevidím recept na punč a k čemu je 1dcl uvařené kávy v receptu na dort z červené řepy? 🙂

jr1986
autor
24. led 2021

@lachtanice86 Díky, nějaký nápad jak se odlišit? Co by Tě zajímalo?

jr1986
autor
24. led 2021

@thalia recept doplním. díky. Kafe je tam aby to bylo vláčnější. Hodí se mi to k sobě kafe a řepa.

lennus
24. led 2021

@jr1986 Jsi moc hezká maminka, držím palce s blogem 😉

nazka
24. led 2021

A mně se to líbí. Oceňuji hlavně rubriku tvoření. S dcerou tvoříme furt, tak se nápady hodí. A je prima, žes to rozclenila věkové 👍
PS:Krásná okata dcera ☺️

thalia
24. led 2021

@jr1986 Já jen že je to uvedeno jako ingredience, ale v postupu už to není a já jako správný antitalent nevím, kdy to tam přidat 🙂). Chtěla bych ho zkusit zítra udělat.

kafr
24. led 2021

FB nemám, ale napíšu ti, co se mi nelíbí tady na Mk: YouTube kanál! Já fakt nemám čas koukat na videa. Když bych si pustila video, okamžitě mám u sebe dceru, nebo mám čas večer než usnu a to si video taky nepustím, rušilo by manžela... Přitom nadpisy mě často zaujmou, ale nikdy se nekouknu 😒

jr1986
autor
26. led 2021

děkuji. holky, dnes jsem přidávala výlet a doplnila recept na punč. Včera se mi to nějak nepropsalo.

darinka84
26. led 2021

@jr1986 hezké. Fajn jsou i tipy na knížky.. Sice čtu jiný žánr, ale tu Terezu Rambu zkusím. Možná jen, že bych blog trochu designove, barevne vylepšila.. Aby zaujal a byl zajímavý i pro oči?

jr1986
autor
29. led 2021

@darinka84 ZKUSÍM, TEPRV SE TO UČÍM, ALE JDE TO POMALU.

zelena_ponozka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelena_ponozka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz