Podělte se o fotku s tématikou: S ovocnou kapsičkou na cestách, a vyhrajte krabici ovocných kapsiček od Nestlé, včetně 100% ovocno-zeleninové novinky!!
soutěžíme do zítřejší 10.hod. Výherce vyhlásím na svém blogu
Prodávám fotecku prcka..fotili jsme pred cestou do nemocnici..byli jsme na navsteve u mych rodicu a z niceho nic se malej chytl za pindika a moc becel koukla sem a hned jsem ho nalozila do auta a letela do nemocnice...behem 2hodin byl na sale s torzi varlatka..Achjo to je hrozny co se z niceho nic muze stat...posilam i fotecku jak jsme vybirali susenky par minut pred tim nez se nam to stalo...
Dobrý den všem, máme 2 chlapečky a neustále se u nás něco děje. Jsme z vesnice a tak jsme celý den venku. Dobrá svačinka bodne všem. Nejenom klukům, Davídkovi a Kubičkovi, , ale i maminka si ráda smlsne. Dokonce i náš pejsek Sára často pokukuje co je to dobrého. Kluci si udělali i malou legraci. Udělali si jablíčkovou kapsičku z jablíček, které sklidili přímo ze stromu. Dnes jsme měli opravdu perný den. Sklízeli jsme jablka, vezli je domů na traktoře, jezdili na odrážedlech a chodili po lese a hledali jsme houby. Nějak ale nerostou. Proto nám dnes ovocná kapsička obzláště dobře chutnala. Nevím čím to bude, že na tatínka nikdy nic nezbyde)
Kapsičky mi milujeme,
soutěžíme rádi,
pokud my je vyhrajeme,
sníme je i s kamarády.
Podle názvu soutěže: "S ovocnou kapsičkou na cestách" jsem přesně nevykoumala, zda je v podmínce fotografie pouze s kapsičkami Nestlé, nebo i s dalšími. Každopádně si krom kupovaných plníme kapsičky i sami a proto přidáváme jednu fotografii z jedné odpolední lázeňské procházky v lese.