Milé dámy, máte nějaký nesplněný sen? Je něco, co jste si například jako malé díky nějaké pohádce přály a ještě se vám to nesplnilo? Co to je? A myslíte si, že se vám to někdy splní? V naší pohádce je zajímavé, že i když byl Malý Pán se vším spokojený, objevilo se něco, co mu následně nedalo spát a díky tomu se vydal na cestu, při které odhalil i řadu dalších překvapení... A mimochodem snem producenta, režiséra, scénáristy, i ostatních členů štábu, bylo vytvořit celovečerní (loutkový) film 🙂.
Jako dite jsem si prala uhanet na koni vysokou rychlosti uprostred prirody..i se mi o tom opakovane zdaly sny, ktere byly jako zive a ja si to prala zazit skutecne. Kolem koni jsem se jako mala mela moznost pohybovat, ale na trysk uprostred rozkvetle louky nikdy nedoslo 🙂 ale verim, ze tento sen neni uplne nerealny a treba se k tomu jednou dostanu 😵
@jajinka25 a myslíte, že je ještě dneska někde k sehnání? Možná by stále za to splnit si tento sen 🙂
@indy2 koně jsou úžasná zvířata! Minulý měsíc jsme byli s přítelkyní na koních u mojí kamarádky kousek za Prahou a moje přítelkyně jezdila. Dostala se až do cvalu. Vy ale nejspíše mluvíte o trysku, že? To je pak rychlost... Jak píšete, také se myslím, že je to splnitelný sen. Přeji Vám mnoho odvahy si to splnit 🙂
@adam_malypan podobné určitě když je vidím v obchodě tak si vždy vzpomenu 😵
Úplne jsem si vybavila co jsem si přála, kdyz jsem byla mala jsem si vždycky taaaak mooooc přála mít přívěsek krtecka byla to takova železná placicka ve tvaru krtka a krtecek v ni byl normálně barevný , psala jsem o to i jeziskovi 😵 ale dárek nikdy nedorazil ☹ mám ten vzhled privesku porad v očích 😵