Učení může být někdy pěkná dřina. Své o tom ví děti, i my dospělí. Díky správnému přístupu se ale učení může proměnit ve skvělou hru a velkou zábavu. Zábavnou hrou si děti osvojují základní dovednosti a seznamují se se světem okolo sebe, který se jim zpočátku může zdát hodně složitý. Se stavebnicemi LEGO DUPLO bude takové učení hračka! Navíc ho teď můžete vyhrát 🙂.
Postavte jakýkoliv předmět z kostek LEGO DUPLO, vyfoťte ho a vložte obrázek sem do fóra.
Autoři 10 nejoriginálnějších výtvorů vyhrají stavebnici LEGO DUPLO 10570 Dárková sada vše v jednom! Soutěžíme do středy do půlnoci. A výhry budeme rozesílat již příští týden 😉 .
škoda že z dupla, manžel toho má doma od lega spoustu .-D
Lego-duplo je naše nejoblíbenější hračka. Ačkoli jsme ji já ani manžel jako děti nikdy neměli, všechny naše děti si s ní hrají od malička každý den a výtvory nám zdobí vždycky do druhého dne parapet v dětském pokojíčku. Duplo bylo také první hračkou naší nejmladší - červené zábradlí milovala namísto hrkotky. V půl roce už dávala na sebe první kostky, teď má dvacet měsíců a z dupla dávno staví domečky. Nejoriginálnější stavbou asi byla Vaňkovka a Zelný trh, a tady posílám naše včerejší výtvory: domeček snů a Teplárny Brno.
Kdybychom Lego Duplo měli, tak by Jiřík rád stavěl, ale bohužel ho ještě nemáme.. Ale byl by to dobrý typ k 1.narozeninám 🙂
Tak Duplo nemáme☹ Snad bude i jiná soutěž, kde budeme moci duplo získat, aniž bychom ho již museli mít doma🙂
Tak my také bohužel přímo Duplo nemáme, ( Malá má maxi blocks a manžel "obyč" lego 😀
Škoda, máme maličké miminko a Lego Duplo zatím nemáme... ☹
Mame v planu si pořídit🙂 Co jsem slyšela od kamaradek tak mělo uspěch🙂 Sofi bude mít 15.5 svatek tak zajdem nějake koupit 🙂 A třeba příště se na nas v nějake té soutěži štěstí usměje🙂 Přeji at maminka co vyhraje si s dítkem
pěkně vyhraje 🙂
Dobrý den, moji synové a já Lego Duplo přímo milujeme. Nedávno jsme objevili také Lego DuploToolo. Také superrrr. Stavíme si moc rádi. Dlouho nám ale výtvor nikdy nevydrží, protože se vzbudí Davídek, mladší syn, a hned nám vše rozboří. On to přímo miluje. Kubíček se kvůli tomu již naplakal. Vždy si něco postaví a chce si hrát, ale bohužel mu to Davídek rozbije. Jo mladší bráška si prostě nedá nikdy říct. Já si také s dětma strašně ráda stavím. Baví mě to. Já jsem jako malá takové Lego nikdy neměla, tak si to teď užívám s nima. Je to fajn vidět, jaké super nápady mají a jaké výtvory se jim vytváří pod ručičkama. 🙂 🙂 🙂
Kubíček postavil Zoo, domeček ke kterému patří pole, zahrada a dětský kolotoč, staveniště a koleje, kde zrovna vykolejil vlak. Moc se těšil z toho, že budou jeho výtvor vidět i maminky a kamarádi Modrého koníka. 🙂 🙂 Přejeme Všem konečně hezké slunné dny
Také bychom rádi soutěžili, bohužel Lego Duplo ještě nemáme. Už se po něm ale začínáme koukat k prvním narozeninám. Snad bude soutěž i pro to co ho ještě nemají. Legu Duplo zdar 👍.
jj škoda, taky nemáme i když si ho malý hrozně přál k Vánocům, bohužel Ježíšek nedonesl, prý mu došli zásoby, tak snad příště. Všem držím palečky
škoda že Lego Duplo nemáme ☹