Zářez zepředu🤦🏼‍♀️. Dělají to Freddy džíny?

4. srp 2021

Holky moooc se omlouvám za trapný dotaz a za anonym. 😂🤦🏼‍♀️ Je pravda, že fake profilů s debilními dotazy tu je spousta, každopádně toto téma myslím vážně, ač je lehce úsměvné.

Manžel mi koupil džíny, Freddy jeans, takže spíše takové legíny. Každopádně mi zepředu dělají zázeř.🤦🏼‍♀️ Ještě se mi to u žádných legín/džínů nestalo. Samozřejmě řešení je lehké - nenosit je, ale tím, že je mi manžel koupil (za necelé 4tis.) mě celkem bolí, že leží ve skříni, kor když se pořád vyptává, kdy si je vezmu.

Je to fakt debilní dotaz, ale máte některá podobou zkušenost? Dělávaj to ty Freddy džíny nebo to je prostě chyba u mě?🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

autor
4. srp 2021

*zářez, oprava.

martt
4. srp 2021

A jak ti sedí v zadu? Možná blbe zvolená velikost?

autor
4. srp 2021

@martt právě, že zezadu sedí úplně hezky. I velikost dobrá. Ale ten předek? Je mi fakt stydno.😂🤦🏼‍♀️

similenka
4. srp 2021

Ahoj, chapu tě, to je neprijemne a štvalo by mě to. Taky jsem se na ně divala, ale nemám odvahu si je objednat. Nechceš se vyfotit?

similenka
4. srp 2021

Dívala jsem se teď na fotky riflí na modelkach, všechny fotky jsou zezadu nebo zboku. 🤔

autor
4. srp 2021

@similenka noo, to určitě ne.🤦🏼‍♀️😂 Nechci s tím nikde vyjít, natož se ještě fotit!

similenka
4. srp 2021

Ani jiné spodní prádlo s tím nic neudělá?

zelenaesmolda
4. srp 2021

Proc jsi je nevymenila za jine?Bud jinou velikost nebo strih?

autor
4. srp 2021

@zelenaesmolda Freddy džíny jsou všechny na jeden způsob, tam bych moc nevybrala. Velikost odpovídá. A tím, že mi džíny dal manžel jako dárek, tak samozřejmě bez účtenky.🙏🏼

zelenaesmolda
4. srp 2021

Tak kdyz je to darek tak snad ma uctenku on a nebo by ti je vymenili kdyz vysvetlis situaci ne?

fita
4. srp 2021

Mám je také, krásné, krémové. Zezadu super, zepředu zářez..... Už přes rok mě leží ve skříni 🙈

autor
4. srp 2021

@zelenaesmolda
Nevím, my si s manželem účtenky k dárkům, které si vzájemně koupíme, nedáváme ani neschovaváme. 😂🤷🏼‍♀️

Bez účtenky (dokladu o koupi) jsem malý pán. A oni taky. Kdyby to byla faktura, ta by se ještě dala dohledat v systému podle čísla objednávky, ale manžel to kupoval na prodejně.

autor
4. srp 2021

@fita jova, díky!! Potěšila jste mě, že v tom nejsem sama. Je to vážně škoda, jsou krásné, přesně jak píšete.👍🏼

daisymaminka
4. srp 2021

Tak jedině přes ně nosit dlouhé triko / tuniku. 🤷‍♀️

fita
4. srp 2021

@daisymaminka Na to si můžeme koupit obyčejné leginy a ne za 3000,- Freddy. Ty se kupují kvůli krásnému zadku😄A oni bohužel ,,vytvaruji,, i něco jiného než zadek🙈Takže zakrýt to tunikou ztratí to účel....

hojda
4. srp 2021

Pokud platil kartou, tak by to melo jit dohledat, ale zakezi na ochote prodejce.

martulka6188
4. srp 2021

Asi to je uplna blbost, ale... co si dat do kalhotek vlozku?

alilali
4. srp 2021

Mám a nic takového mi nedělali. I má ségra je na a také nic. Fakt máš správně zvolenou velikost, máš aspoň odkaz jaké přesně máš?

zelenaesmolda
5. srp 2021

Promin ale tak to je jeho blbost.Kdyz kupuju jako darek obleceni a ne zrovna levne,tak si kazdy normalni clovek tu uctenku schova protoze proste nemusi to sednout.

autor
5. srp 2021

@zelenaesmolda
já moc nechápu, co řešíš. 🙏🏼 Již po několikáté píšu, že mi velikost pasuje, nejsou mi malé. Jsem štíhlá, drobná, kupuji x let jednu a tu samou velikost, takže problémy, že by mi něco nepadlo, neznám. Jedině teda u botů.😂 O peníze tady vůbec nejde, kdykoliv je mohu prodat, běžně inzeruji oblečení. Jde mi o zkušenost, zda někdo řešil stejný problém.

autor
5. srp 2021

@martulka6188
To mě vůbec nenapadlo, děkuji 🙏🏼🙏🏼. Zkusila jsem jiné spodní prádlo a obyč.intimku a už to ten nevytoužený efekt nedělá 👍🏼🤩.

autor
5. srp 2021

@fita Pravda 🥲😂. Tak jsem dala na radu paní, jenž psala výše, a ono to fakt funguje.😂 Už tam to zřetelné vyrýsovaní "předku" nebylo.🤷🏼‍♀️👍🏼 Ale jako zvláštní fakt.

zelenaesmolda
5. srp 2021

Tak ti nesedi strih kdyz uz chces slovickarit.Proste kdyz je nemuzes nosit at uz z jakehokoliv duvodu tak ti proste nesedi.A manzel by si mel schovavat uctenky,obzvlast od takhle drahych darku.

jilliann
26. led 2022

Některé střihy to prostě dělají a je jedno u jaké značky... bohužel.