Ahoj holky, ráda bych si koupila dvoudílné plavky na léto, velikost mám 36, jen mi zůstaly větší prsa po dětech. Aktuálně podprsenku nosím 70F nebo 75E - záleží podle značky a střihu. Byla jsem se podívat v triumphu a barvy a látky akorát pro babičky. Máte to některá podobně? Která značka se Vám osvědčila?
Triola. Prodávají podprsenky a kalhotky zvlášť a podprsenky mají i do velikých košíčků při malých obvodech.
Já letos kupovali Timo pěkné barvy a kalhotky a podprda zvlášť se dá koupit
Taky doporučuji Triolu a Timo. Bohatý výběr velikostí podprsenek a různě se dá velikostně nakombinovat spodek s vrškem.
Ja vzdy zozeniem v HM alebo Calzedonii. Maju na viazanie takze aj ked maju sirsie obvody (mam 70 a aj to je mi velke casto), mozes to zaviazat
Litex nebo Triola anebo úplně nejlépe Karstadt.
doporučuju Bonprix, sice riskujete, že budete vracet, ale mají hezký výběr plavek na větší prsa a podle hodnocení zákazníků se dá řidit. Mám dobré zkušenosti.
mam 80E a doporučuju bonprix
Holky, jste zlaté!!! Moc děkuji, podívám se přes web na triolu, timo, bonprix, Hm (tam objednávám pro děti) i litex. Tesco a Calzedonii bych mohla navštívit osobně. Aspoň jedny si chci koupit a kdybychom jeli o prázdninách přes Německo, omrkla bych i Karstadt.
Ahoj, ja jsem strasne spokojena s holkama z Caresse (https://caresse.cz/). Takze pokud bys je mohla nekde navstivit, moc doporucuji! Hodne stesti 🙂
Ja sehnala plavky v tescu, jinak jsem mela problem