Ahoj holky chci se zeptat. Chtěla bych pro syna objednat podzimní a zimní oblečení z HM. Má 5 měsíců a přes 7 kg. Už jsem objednávala dřív a vím že mají větší oblečení . Mám objednat velikost 74 už radši nebo 68?Poraďte prosím. Děkuji moc
Syn má 8 mesicu, teď jsem koupila kombinézu 74 a má ji dost velkou. Brala bych 68. Hm má oblečení vzdy větší dle mého. Starsi nosil v roce a půl 80
@lenka123455 Rekla bych, ze taky spis to obleceni velikostne odpovida. Moje dcera se ted taktak vejde do 68ky a ma 7,8 kg a 6 mesicu. Takze tak do 8kg mu bude ta 68cka, tzn max dalsi mesic dva. Pak uz budes potrebovat 74.
Mne Hmko pride obrovske :D
@lenka123455 Dcera ma 18 mesicu a obleceni z HM je ji obrovske, velikost 80 je jí teď akorát🙂
My nosíme zavinovací body vel.74 ještě teď ve 13 měsících, ale je pravda, že tam mají některé kousky akorát a některé ohromné, třeba ta zavinovací body jsou velká a ta sada obyč bodýček byla zase menší.
@tonicka16 jenze ono napsat, ze je diteti 18m a 80 z HM je obrovska neni vubec vypovidajici. Velikosti detskeho obleceni se urcuji podle vysky ditete. Takze by bylo fajn napsat, kolik dcera meri na vysku. Vyzkousela jsem obleceni fakt spoustu a HM je jedno z mala realne odpovidajici vysce ditete. Napriklad dvouvelikostni veci z Lupilu odpovidaji spise vetsi velikosti ba az jeste dalsi nasledujici. Obleceni FF a Pepco jsou zase o cislo mensi.
@martiniquest neříkám, že je to vypovídající, říkám, že dle naší zkusenosti je oblečení z HM větší. Kolik dcera měří nevím, váží něco přes 9 kilo. V roce měřila 73 cm, tak těch 80 by teď možná mohla mít. Ale saticky 86 jsou ji velké nejen na délku, do rukávu by se vlezla dvakrát a kolem krku ji visí.
spíš bych brala 74, radši ať je to větší, já má zkušenost opačnou, za mě je HM spíš menší, alespoň co jsem brala synovi, moje velikosti seděly
Tak ono zalezi na tom kolko meria nie? Ak ma 73cm a 7kil, tak mu 68ka nebude, ak ma 7kg ale 65cm, tak na dlzku sa v 74ke utopi, ale HM ma uzke body, tak mu budu vypadovanejsie.
Inak moj syn - 11 mesiacov, 7kg a 71cm a nosi HM jak 68 tak 74 - 68 je mu akurat na dlzku (takze hodnotim ze su dlhsie), sle uz take uplejsie, 74ky su mu dlhsie a sirsie, ale v oboch velkostiavh je mu pohodlne
Spis zalezi na proporcich. Ja mam z hm dost veci a treba overal 62-68 nosil syn i v pul roce a to byl nadprumerne dlouhy. Jsou vetsi,zase pepco ma mensi a uzsi obleceni, ca akorat bych rekla.
Ale obj spis vetsi, radsi to ohrnula,nez brzo vyradila.
Velikosti z HM jsou větší ! Pyžama 86, nosil syn ještě ve 2,5 letech ! Z porodnice jsme odcházeli v 56 a byla nám ohromná ... teď čekáme dvojčátka, tak asi budeme kupovat vel 50 :D
Od narozeni kupuju z 90% HM, od vel. 50, synovi je ted 2,5 a ma.velikost 98, gate teda 92, ve srovnani s F&F apod.je vetsi, ve srovnani s Lidlem mensi... Rekla bych, ze vicemene odpovida, nam vydrzi trosku dele a to je syn na svuj vek velkej...
Kup 74. To se neztratí. Oblečení z HM bych řekla že je spíše větší.
Urcite 74 (6-9m). Neprijde mi, ze ma HM obleceni vetsi, naopak jako jedno z mala kupovanych odpovida a je dostatecne dlouhe.