Holky, jaké si plánujete pořídit oblečení na nadcházející letní období? Tj. třeba jakou sukni, letní kalhoty, jakou bundičku přes šaty apod. U malých holek vidím samé cropp trika, trika s uzlem, široké kalhoty - ale co my?
Nakoupila jsem nekolik satu - ke kolenum a midi. Sukne mam pouzdrovky ke kolenum, jednu dlouhou a planuju jeste dzinovou. Koukni na IG/pinterest, tam jsou mraky inspirace
@martiniquest A můžu se zeptat, jaké máš oblíbené značky na ty šaty? Já většinou obchody typu Hm, Mango, Reserved, CA, FF nevolím, ale když jdu do těch alternativních, nakonec vždycky přemýšlím, kam tedy...
@2veverka neco mam z Reserved, neco z Aboutyou, Mohito, Gate. Kvalitou zpracovani je nejlepsi Mohito
Já nosím hlavně dlouhé šaty a sukně. Většinou světlé barvy, žádné křiklavě vzory, žádné velké nápisy apod. Je mi to pohodlné a jde mi to k postavě. Na nějaké super mini sukně se už necítím a sukně třeba ke kolenům mi dělají krátké a tlusté nohy :D
@martiniquest Fakt? To mě překvapuješ. Mně by se většinou zdála o fous lepší Zara, celkem mám ráda někt. střihy Next nebo Marks and Spencer. Hm je potřeba pořádně prohrabávat (rozdíly v kvalitě a na to já nemám nervy
@2veverka Zaru a Next jsem doma jeste nemela. MS je kvalitou super, ale na me v mnohem prilis konzervativni
Holky, mohla bych se ještě zeptat, kde si rády kupujete právě letní šaty? Na přechodové věci totiž mám ráda různé tvůrce z fleru, ale to je dražší. Které střihy letních šatů máte rády a kam se vracíte?
@2veverka já miluju takový ty “teplákový” saka. Dá se to vzít ke všemu. Džíska mi přijde tuhá.
@bassetlady Přesně. A kde si pořizuješ teplák. sako, které ti sedne?
No já po druhým porodu pomalu vyměňuju šatník: ploché a vysportovane bříško je pryč, takže všechny bokovky a upnutý trička jdou pryč. Na léto vůbec nevím co budu nosit. :( Asi zůstanu u kraťasu a volnějšího vršku (nohy naštěstí zůstaly štíhlé). Mám ohromnou sbirkuz sukni různého střihu a spoustu šatů pro všechny příležitosti, ale nějak se obávám, že už skoro nic z toho si skrz břicho nebudu moct dovolit.😥😥😥 A pouzdrovky, který jsem nosila do práce a jsou některé téměř nové, nezapnu. :(
@me_druhe_ja JJ, po každým dítěti se člověku změní postava - a to bříško je problém...
@2veverka tak různě Mohito ( dobrý poměr cena x kvalita), S. Oliver, Gap, Gant, Hilfiger, jedno nebo 2 mám z Lidlu a tak co mě zaujme na Zalandu nebo About you
Holky, a pokud byste sháněly košilové šaty (nebo i nějaké puntíkové by se mi líbily), kde jste viděly pěkné, v dobrém poměru cena-kvalita?
Pomalu jsem přešla z mini k dlouhým šatům a k tomu jeansku, sv. modra a černá… tenisky různých barev…je to pohodlné i k dětem, na výlety..☺️