Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zkušenějších, zda existují zimní bundy pro těhulky - nějaké speciální s místem pro bříško ? 🙂 Já budu mít největší bříško právě přes zimu, tak přemýšlím, jak velkou bundu si budu muset koupit, abych se do ní vešla... ☹ Nevíte, existuje něco takového? Nebo to těhulky řeší tak, že si kupují obyčejné bundy jen o několik čísel větší?! díky za jakékoli info.
werminka - tak tohle by mě taky dost zajímalo - jestli tahle zima bude teplá jako ta minulá, tak by snad neměl být problém a odchodím to v teplém ponču, ale jestli bude hodně mrznout, tak ani nevím, jak to budu řešit - mám velikost 36 a měřím jen 156cm a nedovedu si představit, že si koupím bundu třeba vel. 40 jenom proto, aby se mi do ní vešlo břicho 😅
ahoj holky , ja jsem si koupila dve tehu bundy v C&A. mam je vyfocene v albu... v te tmave hnede jsem jela i do porodnice 🙂
terkaz - je hezká....a kolik ta koštujou těhu bundy v CA?
Pavlinka3 - no, řeším úplně to stejný co Ty 🙂 Mám velikost 38 a představa, že si budu muset koupit o 3 čísla větší a budu mít tak obrovské ramena a dlouhé rukávy a bunda mi bude sahat po kotníky.... 🙂 no, raději bych fakt nějakou tu těhu bundu sehnala 🙂
werminka - no já myslím, že do těhu věcí budu muset dost investovat - raději bych bříško přes léto, to stačí pár halenek a jedny 3/4 kalhoty a hotovo - ale v zimě ..... to budou minimálně jedny teplejší kalhoty a budna - to zase bude peněz 😠 kdyby se to alespoň dalo využít delší dobu a nej pár měsíců
myslim,ze staly dohromady 1700kc , je to dost , ale daji se nosit i jako netehu. a nebo je treba vyuziju na dalsi brisko 😉 jinak mam take velikost 36 a merim 157cm...
pavlinka3 - máš pravdu. Ale taky do zimní těhu bundy investuji. Jedna postačí - doufám 🙂 No a těhu zimní kalhoty už mám - jedna známá mi je nabídla za pár korun. Jsou to manžestrové kalhoty s vysokým pásem přes bříško a k tomu manžestrovou sukni se stejným pásem........ obojí dohromady za 500 kč. Tak jsem ráda,že to mám. A těhu bundu si určitě koupím. ¨
Terkaz - děkuji za tip 🙂
🙂
je v H&M maji taky tehu veci?
Holky, zkuste se mrknout ještě na: www.youbody.cz Měla jsem od nich pár věcí a byli fakt super co se týká kvality a designu. A ještě je to česká firma. Nebo mrkněte na mimibazar, třeba tam taky objevíte nějaké bundy.
Lendy: je to asi yourbody.cz ne? malá chybička 😉
Ahojky, taky nad tímhle přemýšlím,
Lendy1 ten odkaz mi nefunguje, nemá být takhle? www.yourbody.cz
Jo Zusma už mě předběhla, tak fajn, jsem ráda že jsem to našla 😉
Krista myslím že ano, já už tam kdysi koukala a chtěla jsem tam objednat rifle,ale byly sííííleně dlouhý(nohavice) jak na chobotnici. Tak si raději dejte pozor na ty rozměry. Ale jinak věci pěkný 🙂
Zusma já asi přes net nic objednávat nebudu, sama mám problémy aby mi sedělo něco v obchodě (jak říkáš dlouhý nohavice) já mám 160cm, široký stehna, ale břicho jsem mívala malý, takže mě fakt máloco sedne 😒
Asi to jistí C&A nebo H&M, když už nám je tady postavili, tak toho musím využít a snad ta jedna bunda bude stačit 🙂 Jestli bude zima jako loni tak ani o žádný nebudeme vědět 😀
Já si právě v CaA nic nevybrala. Sháněla jsem teda jen rifle a nebyly pěkný-takový obrovský 😖
Riskla jsem to přes net a jsem spokojená. Ale já mám takovou normální konfekční velikost 38 🙂
Zusma tak tu normální velikost ti závidím, já na sebe těžko seženu kalhoty jako netěhotná a co teď 😀
No ještě před těhu jsem si koupila na břiše větší kalhoty (látkové) tak ty mi zatím stačí a při nejhorším si koupím ještě jedny a na ty našiju pás z nějaké bavlněné látky (něco jako dělaji na klasický těhukalhoty 😉 )
Já jsem si objednala zimní těhotenský kabát i se dvěma topíky taky na www.yourbody.cz ještě teď v létě, protože tam měli velký výprodej a vyplatilo se to. Už to mám doma a myslím, že jsem udělala dobře, všechno vypadá opravdu dobře a pěkně to sedí. Koukala jsem, že ty slevy tam pořád trvají, tak mrkněte. Jen pozor na velikosti, počítejte, že u kabátů je velikost vždycky o číslo až dvě větší než máte normálně. Já mám S, ale rovná se velikosti 38-40!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj werminko,
zkus obchod c&a nebo h&m, prodávají těhu oblečení, tak snad bude i zimní kolekce. jinak já když jsem čekala první dceru,která se narodila na zač dubna, tak jsem nosila manželovu bundu...
druhá dcera se narodila nedávno, tak mě tenhle problém minul 😉