Holky, prosím o radu, kde v Praze seženu teplé těhotenské punčocháče? Nebo aspoň normální těhotenské punčocháče? Už jsem zoufalá, měla jsem tip na H&M, ale prošla jsem tři obchody a nic. C&A, M&S, nic. Nebo eshop?
KIK mám za barákem 🙂, ale právě že mám strach, že mě budou tlačit, i když budou větší, já mám to břicho fákt hodně citlivé ☹
maju ich v HMku v Palladiu a na Chodove v sekcii tehotenskeho oblecenia. Zrovna vcera som si ich tam kupila.
Zkus obchod s punčochovým zbožím, kupovala jsem tam sice jen klasický, ale daleko levnější, než v různých obchodech s těhotenskou módou. tak možná mají i zimní.
@betelgeuzz Super, díky, to mě fakt nenapadlo, já pořád všude hledám těhotenský oddělení a speciální punčochový obchody mě nenapadly
Ahoj, teď jsem na ně koukala v HaM na Čerňáku. Musíš až dozadu do těhotenské sekce.
@jinajana Já sice nejsem těhotná, ale teď jsem si objednávala tyhle leginy - punčocháče a jsou super pružné přes břicho, spíš úplet, žádná pevná guma nebo zakončení v pase, jsou fakt teplé a hrozně příjemné a co si budeme podívat, cena luxusní 😀
http://www.mimibazar .cz/foto.php?id=70039253&tab=1
já kupowala w Lindexu, newím jestli byly přímo těhotenské nebo jen pružné we wětší welikosti, to si už newybawuju ale byla jsem spokojená a to jsem měla fakt obří břicho w zimě 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jinajana Ahoj, nevím, jestli v Praze funguje KIK, ale já tam koupila skvělé punčocháče - nejsou těhotenské, ale koupila jsem si o dvě čísla větší. Jsou to už skoro kamaše! Z jedné strany hladké a z vnitřní strany zateplený chloupekl. Jsou skvělý stály asi 120 Kč. Lituju, že jsem koupila jenom jedny. Musím se dokopat pro další.