Ahoj, prosím, řešili jste do porodnice nebo i doma v pozdějších měsících nějaký speciální těhotenský župan nebo jste si vystačili s běžným? Můžu poprosit případně o radu, kde jste koupili? Děkuji.
@nika110818 v porodnici je vedro a navíc nikam nechodíš, takže župan leda na návštěvy a ty stejně nejsou. Doma nosím saténový a s tím jsem vystačila i v tehotenstvi.
@nika110818 podle mě postačí úplně jakýkoliv, jen ne moc teplý 🙂
Bezny a v porodnici bylo vedro i v kosili, takze tam to smysl nema
@nika110818 Ja jsem si koupila zupan, ale absolutne jsem ho nevyuzila. Vyhozene penize. Jak pisi vyse - v porodnici je kvuli miminkam fakt teplo, doma jsem uz nosila normalni domaci obleceni.
@nika110818 Ja jsem tedy v porodnici zupan mela pokazke. Nosila jsem ho, kdyz jsem sla do jidelny, na vazeni s malym, nebo kdyz byly navstevy, bylo mi to prijemnejsi nez jit jen v kosili. Meli tam tedy erarni a byl tenci, nic extra tepleho. Zjistete si v porodnici, jestli je pujcuji, at ho zvytecne nekupujete. Jinak mam doma jen klasicky.
@nika110818 vzala jsem si normalni zupan do porodnice a ani jednou jsem ho nemela☺️Bylo mi v nem silene vedro 😂 a hlavne jsem nemela kam ho nosit☺️
Tehotensky župan? To existuje? Kvuli prvnimu porodu jsem si koupila tenky po kolena a vubec ho nevyuzila. V porodnicich byva kvuli miminum takove vedro, ze zupan opravdu nepotrebujes. Na druhy porod jsem ho uz ani nebrala
Taky jsem nevyužila - bylo tam teplo a z pokoje jsem chodila jen výjimečně na sesternu. A místo županu jsem s sebou měla kardigan 🙂
@nika110818 já si do porodnice koupila dlouhý slabý kardigan, protože by mi zupan zabral pomalu celý kufr.
Mě stačil fo porodnice musto županu slabší kardigan využila jsem i před a po těhotenství a hlavně nezabere tolik místa
v době covidové jsou návštěvy zakázány, z pokoje nikam nechodíš a v porodnici je stejně vedro...
@nika110818 koupila jsem si slaby bavlneny, s 3/4 rukavem, pro vlastni lepsi pocit. Nechtela jsem chodit v kosili do jidelny, na vysetreni. A uzilam jsem hodne v porodnici i doma, tehotensky netreba🙂
Měla jsem obyčejný a nevzala jsem ho na sebe ani jednou.
Moc vsem dekuji. 😊
@nika110818 Ja mela obyc tenky "netehotensky" bavlneny. A vyuzila jsem jej na 100%. Pri porodu mi bylo nejprijemnejsi byt naha a mela jsem pres sebe hozeny prave zupan, nejlip se mi do/z nej oblikalo, kdyz jsem sla do/ze sprchy a super byl, kdyz mi pak malou prilozili na nahe telo, tak jsem jen rozepla zupan, nikde netrcely metry latky nemocnicni kosile. 😅 Pak na sestinedeli jsem jej obcas vyuzila, ale nejlepsi byl na ten porod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Žádný jsem neměla