Těhotenský kabát pro 23letou, co nevypadá jako pytel

yorii
24. čer 2016

Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké značce, která vyrábí kabáty pro mladé maminky, co nevypadají jako pytel. Moje švagrová jeden takový krásný má, ale bohužel z Anglie od kamarádky a tam já už se nedostanu.
Už jsem obešla i několik obchodů, ale většina prodavaček mi natvrdo řekla, že už se s mladými rodičkami moc u nás nepočítá a vše se u nás v ČR prodává spíše pro ženy kolem třicítky. Já si tedy myslím, že i třicetiletá žena nechce vypadat jako pytel, ale co už...
S pozdravem Yorii 🙂

soyevita
24. čer 2016

@yorii Tak slečny prodavačky si myslí ,že kolem 30tky už není rodička mladá ?No to mě pobavilo😀
Najdeš je v Asos,Mango,Happymum,Chercher,Newlook,Zara,H&M,Mama licious
Je mraky značek,které dělají krásné a moderní oblečení pro maminky

muschabella
24. čer 2016

Taky jsem na žádné pěkné, těhotenské věci nenarazila. Naštěstí porodím už v září tak to řešit nemusím. Nosím teďka šaty, sukně a volné letní kalhoty. Jinak jeden kabátek se mi líbil na bonprixu, ale jak bude vypadat ve skutečnosti těžko říct. Navíc je spíše na zimu.
http://www.bonprix.cz/style/elegantni-tehotensk...
Tady prostě pěkné věci pro těhule nejsou :-/

yorii
autor
24. čer 2016

@soyevita Tak 30 let už je starší žena, u které je vhodnější jiné oblečení. To je prostě fakt. Mě je 23, vypadám na 20 a prostě mi nesluší to, co starším maminkám. 🙂 A v obchodech které píšeš nejsou moc pěkné věci. Jsou mizerně ušité a v ČR vážně nic moc... Všechno je to na jedno brdo.

yorii
autor
24. čer 2016

@muschabella Ten kabát není vůbec špatný, ale objednávat naslepo je hroznej risk. Jinak já rodím až v listopadu, tak proto začínám shánět nějaký kabát. Teď jsem navíc ve Švédsku, jenže tady je všechno zase strašně drahé... Když jsem žila v Anglii, to byl jinačí výběr. 🙂

pandabox
24. čer 2016

jedna ceska si zalozila firmu a sije moc hezke kabaty pro tehu - hlavne pro to aby mohly pak zeny nosit deti v satku..
https://angel-wings.cz

zde hezky clanek o ni..
http://budejovice.idnes.cz/sije-obleceni-pro-sa...

pandabox
24. čer 2016

taky me pobavilo to, ze tricatnice jsou stare🙂 ja jsem taky tricatnice, tak snad se to mladsim bude libit🙂

soyevita
24. čer 2016

@yorii Starší žena je podle mne kolem 50tky.Mezi 20 a 30letou nevidím rozdíl.A zajímalo by mne,co by si teda 30letá maminka měla obléct.Že by už ten pytel byl pro ni dobry 😉 ?No já jsem ještě v 35letech vypadala o 10let mladší.A i teď ,kde jsem měla kolegyně o 20let mladší,jsem se oblékala lépe než ony.A rozhodně mezi námi nebyl vidět věkový rozdíl 20let.No určitě ne všechny věci jsou pěkné,ale dá se tam něco vybrat.
https://www.google.cz/search?q=abbigliamento+pr...
A Švedsku taky všechno není drahé......

yorii
autor
24. čer 2016

Nevím, zeptejte se těch prodavačů. Můj účel nebyl urazit, ale zeptat se. A rozdíl 10 let je v ČR ohledně módy dost velký...

bajana
24. čer 2016

@soyevita súhlas....ale veď aj tá mladá maminka-slecna sa o pár rokov zbadá..."a to je proste fakt" 😉

zuzinka6
24. čer 2016

Kristova noho neřikejte věk😀D jde o to, na co se cítí, mně je 30 a moje 45letá kolegyně strčí do kapsy 2/3 mých vrstevnic!!

yorii
autor
24. čer 2016

Pane bože. Tohle je typická ženská vlastnost. Když se zeptám chlapa, neurazí se a většinou i normálně poradí. Ženské se okamžitě chytnou čeho mohou, začnou se urážet a diskuze spadne někam, kam nemá. Mě přece nešlo vůbec o to někoho urazit. Jsem mladá slečna, která chce kabát pro mladou slečnu. Móda v ČR je pro těhotné PRO MĚ hrozná. A prostě si stojím za tim, že je jedno na kolik se cítí třicetiletá žena, když to obchodníci vnímají jinak. 🙂

zuzinka6
24. čer 2016

@yorii no já myslim, že všude se najde pár modelů, které by mohly vyhovovat. Vždycky mají v sortimentu něco tak a něo tak...každý má jiný vkus... já třeba nosila uplé věci, když jsem v 21 byla těhu🙂 a teď bych nosila stejné, mám jich plnou krabici😀 takže jde o vkus a styl než o věkovou kategorii. Jasně že mají v krámech i babský věci, jenomže i ty nosí kdejaká dvacítka, která chce všechno volný a nemá vkus....nebo se stydí, vim já?

pandabox
24. čer 2016

@yorii ty jo, ja nevim proc se rozcilujes a beres si to tak osobne🙂
me to spis pobavilo. Me se tady bbezme lidi ptaji jestli miuz bylo aspon 25 a to mi je neco pres tricet.
Kazda ma jiny vkus a ja nakupuju na Asos moc hezky tehu veci..
V CR neziju tak nevim

soyevita
24. čer 2016

Žila jsem mraky let ve Španělsku a móda tam je úplně někde jinde než ve Skandinávii,nebo v jinde v Evropě.Veselá ,hravá ,barevná a věková skupina se tam fakt neřešila.To jsem vždy oceňovala,tu jejich odvahu....A málokterá žena vypadala v oblečení pro mladé trapně.Prostě to uměly nosit.
Určitě tady nikdo nebral Tvůj příspěvek jako urážku .V obchodě a ve službách pracuji mraky let,takže vím,jak obchodníci vnímají různé věkové skupiny.
A co je novinka u nás,je pomalu 2roky outlet......Co se těhotenské módy týče,je pravda,že moc velký výběr není,ale hodně žen ani na pár měsíců moc peněz investovat nechce.
Mě třeba víc vyhovoval oversized kabát a ten myslím sluší i hodně mladým,když se k tomu vezme pěkná obuv a džíny,nebo leginy 🙂
Záleží fakt na vkusu

mandala
24. čer 2016

@yorii Haha, tak ted jsem se pobavila, 30 - letá, ti přijde jako starší mamina ? Podle mne se naopak spoustu opravdu starších žen strojí jako mladé holky, takže si fakt nemyslím, že třicítka by měla chodit jinak oblékaná než dvacítka, tak velký rozdíl to opravdu není 😀 @yorii

kika_21
24. čer 2016

@yorii Chápu, že se chceš cítit dobře. Nezapomeň ale , že stejně jako věk je v hlavě, nálada a to, jak navenek působíme je také v hlavě-to je jednou fakt. Za sebe bych vydržela i v pytli-hlásím se ke starým matkám. 😀 A teď vážně_je kabát opravdu nutný těhotenský?Nejsem hubená a nosila jsem normální-nevypadala jsem jako v pytli. Protože je ženské uvažování jiné, je na světě tak hezky-s kým by se chlapi hádali, kdybychom nebyly takové, jaké jsme. A uznáš jistě, že se ženou uvažující jako muž by se za chvíli každý muž nudil-jedině, že by byla ochotná probírat věčně boje na druhém konci světa-někdy i u piva.Mně tedy stačí boje v dětském pokoji. A vidíš-taťka je dnes doma po 10 ti dnech, jel se dvěma z pěti na nákup a už šílí. No Afganistán mu jde holt lépe-s vařečkou abych s nimi bojovala já. Tak zdar oblečení!!! 😀

yorii
autor
24. čer 2016

Prosím zanechme diskuze. Ubrala se jinam, než jsem chtěla. Kabát už jsem sehnala. S pozdravem Yorii

astyna
26. čer 2016

ne každá 30letá holčina chce těhu triko s kočičkou nebo ulítlými slogany "Zde se peču" 😒 Já si vše kupovala o číslo větší a protože jsem dělala v kanclu, podléhala jsem nějakému dress codu a tohle by mi šéfová netolerovala. Těhotenské jsem měla jen 3/4 kalhoty a legíny na cvičení.

Kabát jsem si nekupovala (rodila jsem vloni v listopadu), měla jsem softsheelovou bundu vel. L a byla mi akorát 🙂 a do práce elegantní flaušový kabátek 🙂

terezapetrova
26. čer 2016

@yorii jak by jsi označila treba 50ti letou ženu? 🙂

soyevita
26. čer 2016

@terezapetrova Že věk je jenom číslo,ví většina z nás😉

terezapetrova
26. čer 2016

@soyevita ano většina ale zakladatelka to ma jinak a me zajímal její názor..

frndafrrr
26. čer 2016

@yorii Hele vyloženě těhotenské nic moc, ale je spousta pěkných over size kabátků, nebo střižených pod prsy do A a ty už se mi líbí víc, jeden takový áčkový mám z reservedu, nosila jsem těhotná a super, letos taky budu.

astyna
27. čer 2016

@soyevita

Moje máma by ti na tohle řekla, ať si zkusíš porodit dítě ve 40 letech a srovnáš to s porodem v 22 letech....Věk není jen číslo, ale i množství let strávených na tomto světě a přírodu neobjedeš ani skvělými krémy ani chytrými řečmi.

soyevita
27. čer 2016

@astyna Ani první dítě jsem nerodila ve 22letech,ale o pár let později a svoje poslední si za pár týdnů porodím po 40tce.Skvělé krémy ani chytré řeči nepotřebuji,ale to Ty ještě nepochopíš.Za pár let se na to budeš dívat jinak a nebo možná taky ne.
Někdo je holt mladý i v 50tce a někdo starý už ve 30ti.

astyna
27. čer 2016

@soyevita

Jako věřím, že ty si tak připadat můžeš 🙂 Ono také záleží, co ten člověk dělá - pokud sedíš v kanclu a hraješ Pasiáns, tak je to jiné kafe než moje máma ve slévárně.

mrskato
27. čer 2016

Já být na tvém místě, tak kabát řeším až později, teď ti asi k ničemu moc nebude. Ale co se týče oblečení, tak mám kolikrát taky problém, přijde mi, že hodně věcí má šílený vzory, tudíž většinou skončím u jednobarevných klasických věcí, nicméně na takovou "přechodnou pupkatou dobu", to přežiju. Své první dítě jsem rodila v čerstvých 25ti letech, teď čekám druhé, ještě mi je 29 a opravdu se necítím jako starší mamina, myslím, že jsi to špatně napsala, proto se do tebe dost lidí pustilo, abych pravdu řekla, mě se to taky trochu dotklo, ale spíš jsem se tomu zasmála 😀

astyna
27. čer 2016

@mrskato

Mě to taky pobavilo, jak se toho tady "postarší matky" chytly 😀 Chlapi by se tomu zasmáli, ale ženy ... ne ty to hned musí řešit, místo toho, aby poradily 😔

lenka5731
27. čer 2016

@mrskato ono to chce taky talent, nekoho se na neco zeptat a zaroven s tim ho urazit. 😀 Ve 30 zena neni objektivne starsi matka, prodavacka ktera to vypusti z pusy moc inteligence nepobrala a zakladatelka tematu tyhle nesmysly taky nemusi zrovna sirit, soudnemu cloveku asi bude jasne, ze tim pocet odpovedi na znacku kabatu zrovna nezvysi. 😅

mrskato
27. čer 2016

@astyna to máš pravdu, ale víš co...to je tady takhle s většinou dotazů, taky jsem tady nedavno napsala dotaz a dostala jsem takovej pojeb, že jsem valila oči. Když jsem byla na mateřský, řadila jsem se mezi matky s vylaktanym mozkem, ale dělávala jsem si z toho aspoň srandu a přiznala si to, nástup do zaměstnání mě uklidnil, teď mě mateřská čeká znovu a už se děsim toho, co bude 😀 😀 😀

lenka5731
27. čer 2016

kolem sebe vidim vetsinu tehotnych kolem 40, cekaji 3. nebo 4. dite, takze nevim, co jsou pak ty ... asi tehotne mrtvoly v hrobe 😕

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru