Maminky a těhotinky, kde jste kupovaly / kupujete těhotenské oblečení? Potřebovala bych tip na nějaký internetový obchod, případně kamenný obchod (nejlépe v Plzeňském kraji).
Byla jsem v HM a v CA, ale dost mě to zklamalo, v CA měli pro těhotné asi 3 stojany, šíleně malý výběr a divné vzory, barvy i zpravování. V HM jsem v těhotenském oddělení koupila kalhoty, ty jsou super, ale co se týče tunik, halenek atd., tak to je taky bída, nic tam nemají...
Tak kde nakupujete?
@denca89 ja jsem tady objednala od nich halenky/tricka.
Nějaké oblečení jsem koupila i v Tchibu v eshopu. Mají tam občas nabídku těhu šatů, halenek i legín. Já mám jedny těhotenské džíny z CA a jinak nosím legíny a šaty, které jsem měla už před těhotenstvím. V podstatě jsem do ničeho neinvestovala, i halenky nosím ty z před těhu období, kupodivu mi obepnou břicho a není poznat, že nejsou přímo těhotenské. Pár věcí mám půjčených od sestry, ale v podstatě teď nosím pár kousků oblečení a jen je střídám a častěji peru.
za mě doporučuji https://www.jozanek.cz/cz-kategorie_445870-0-te..., mají tam i kojící trička, břišní pásy....jinak těhu oblečení mívá občas i Lidl (tepláky, kojící podprsenky...)
Ahoj, Já mám těhotenské jen kalhoty z C&A, dvoje, s kterými jsem spokojena /nějradeji bych je nosila i po porodu/😀. Jinak tehotenske nemam nic. Jen normální oblečení ve větších číslech. Popravdě se mi moc tehotenske vršky nelíbi. Tak si prostě koupím o 2 čísla větší a delší nátělník a přes něj kosili, kardigan, mikinu, svetřík...a to nakupují nejraději F&F. Po Vánocích to byl rej 😀😀😀
@isabelafuentes Po netu jsem nakupovala taky v HM, pak i v Lindexu a na asos.com.
Mám vše těhotenské z Bonprixu, i kabát ;)
ja mam jedny rifle z HM, tie su super. A pak som si kupila cierne gate v CA, des.. najprv sa mi z nich vyhodila vyrazka (kupila som ich pred dovcou a nestihla oprat), a pak po jednom vyprani vyzeraju ako keby mali 10 rokov.. :/
inak tricka a podobne tiez zhanam, asi skusim bonprix 🙂
Nakupovala jsem tady na bazárku. Vyber fajn.ceny příznivé. Po obchodech které jsem měla dostupne jsem toho taky moc neviděla. Nové jsem měla dvě tričko z jozanka, super jako kojící. A podprsenku. Ale nejradeji nosím obyčejné lambady.
Tak ja jsem nakupovala prakticky jen v h&m, nikde jinde nemeli tak male veci...i v c&a mi bylo xs obri (ramenni svy u lokty, rukavy u kolen 😀 ) a vyber teda des...z internetu jsem si prave kvuli velikosti netroufla nic objednat, u toho tehotenskeho jsem chtela, aby mi to sedelo a bylo pohodlne. Akorat u zimniho kabatu jsem si doprala trochu luxusu a nakup v happy mum ( praha galerie harfa ), ktery je teda naprosto uzasny a variabilni, takze ho uziju i po tehu. V happy mum maji krasne veci, vsechny velikosti, ale cenove ponekud vyssi kategorie...pak mam dvoje leginy a dve tricka z hypermarketu albert, zrovna meli nejakou akce na tehu a detske veci. Jinak praxe takova, ze proste stridam dvoje dziny, ctyri tricka a obmenuju doplnky 😀 a kdyz zacalo prituhovat, sebrala jsem manzelovi mikinu, protoze jsem proste zadny pekny a teply svetr nesehnala...
Radsi mene kousku, zato ale dobre padnouci a pohodlne! 😉
@isabelafuentes Já jsem nakupovala na netu. Mám ráda jak sportovní kousky tak i krásné ženské, takže tady to byla má volba : https://www.fontanela.cz/tehotenska-moda/
Mají tam velký výběr od triček, bund, halenek až po kalhoty a teplákovky. V H&M, C&A a jiných obchodech se dá občas trefit, ale občas ta kvalita taky stojí za to. Věci co mám z netu se mi většinou povedli 🙂 Tak štastnou ruku
v sekáči;)
a vyloženě těhotenský sem si koupila snad jen kalhoty, který mi stejně po pár měsících byly nepříjemný a nosila jsem pak jen různý legíny/punčocháče.
jinak jsem si pořídila pár věcí, který se daj nosit i normálně. a tepláky na doma jsem si pučila jen větší velikost od mámy:D postačilo. ale jinak byh asi koupila jedny v lidlu třeba🙂
Nevím jestli to tu padlo, ale já si nakoupila hromadu v Lidlu za pár kaček.. a nějaký "lepší" v H&M.. zrovna měli výprodej 😀.
Holky, mooc děkuju, jste úžasný! 🙂 Teď jsem objednala pár kousků u toho Jožánka, už to přišlo a vypadá to moc pěkně a kvalitně, pevná látka, žádný hadr. Super.
Budu ráda za jakékoliv další tipy, určitě i ostatní holky tady to ocení.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mrkni na bonprix, mají tam toho kvanta a věci se mi líbí, akorát čekám balíček ;)