Těhotenské oblečení, budou maminky ochotné jet za Prahu?

andreakriskova
28. čer 2016

Ahoj budoucí maminky a maminky s miminky.
Mám takovou ideu a chtěla bych znát Vaše názory.
Mám možnost založit obchod s těhotenským oblečením z druhé ruky. Vím, co nové oblečení stojí a tak bych chtěla prodávat levně. Internetových obchodů je dost, ale měla bych možnost mít kamennou prodejnu blízko Prahy. Jen si nejsem jistá, jestli maminky budou ochotné si tam dojet.. Dejme tomu do vzdálenosti třeba Líbeznice. Co na to říkáte? 🙂

andreakriskova
autor
28. čer 2016

Možná i oblečení pro miminka 🙂

kenses
29. čer 2016

Já teď zrovna obcházím všechny obchody a výběr za slušnou cenu je bídný. Utrácet nehorázné sumy za oblečení, které budu nosit 3 měsíce se mi také nechce. Takže já, kdybych věděla o nějakém dobrém second handu, tak bych si tam určitě dojela. S eshopy mám špatnou zkušenost - mám vel. 36, takže není problém sehnat oblečení do kterého se vejdu, to si klidně mohu kupovat M nebo L v normálních konfekcích, ale sehnat něco v čem nevypadám jak po starší sestře nebo jako strašák do zelí, to už je horší.

helen_h
29. čer 2016

Hlavně promyslet, jak by se o tom lidé dozvěděli...
Stejně by to asi muselo fungovat současně jako e-shop s kamennou prodejnou, kde je možné si to vyzkoušet... Alespoň nějaké dražší věci třeba dávat na internet, a tím by ten obchůdek také byl k nalezení.
Asi hodně záleží, kde to bude, přijde mi, že je toho celkem dost a bazárky na internetu také snižují prodeje těm kamenným...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru