Těhotenské kalhoty, kdy jste začaly nosit?

sim007
18. srp 2014

Kdy jste zacaly nosit tehotenske kalhoty? Jsem teprve v 6tt a prijde mi, ze mam bricho jako v patym mesici a vsechno je mi male ☹

zunem
18. srp 2014

začala jsem nosit jak mi bylo vše malé a nechtěla jsem kupovat zbytečně větší věci na pár týdnů.. takže něž stažený břicho tak si je klidně vezmi. Mě skočilo břicho taky hned na začátku a bylo to vidět.. i když to spíš vypadalo jako pěkný špek :D

ninive211
18. srp 2014

V tom šestém týdnu to klidně může být i jen dočasné nadýmání, taky jsem to v tomto týdnu měla, že jsem si připadala jak v pátém a myslela jsem, že uletím. Pak to zase povolilo. Jinak já měla na sobě poprvé těhulegíny myslím někdy v 16.týdnu, ale ještě i nějakou dobu poté jsem nosila stále jedny nebo dvoje moje běžné kalhoty (které byly volnější v pase a s nižším sedem, myslím, že jedny jsem oblíkla ještě v 22.tt, ale už teda dost natěsno), těhotenské džíny jsem na sobě snad ještě neměla, mám půjčené od ségry a jsou takové ne moc pohodlné a trošku delší, tak přes léto hlavně ty legíny, těhotenská sukně a případně šaty.

madulinka
18. srp 2014

@sim007 já jsem měla kalhoty do práce vždycky těsnější (pro případ až zhubnu, což se nikdy nekonalo). Bříško mi vylezlo už na začátku a na kalhotech to bylo znát nejvíc. Šla jsem kupovat v nějakém 10. týdnu a vydrželi opravdu až do porodu.. 😉 a byla to nejlepší věc, kterou jsem pořídila.. pak jsem si koupila i těhotenské tepláky na doma a ty byly taky fajn..

frantiska85
18. srp 2014

Nikdy. Nosila jsem trochu vytahané bokovky nebo ostatní džíny a sukni s gumičkou mezi knoflíkem a dírkou-to tedy jen s delším trikem 🙂

tiburcia
18. srp 2014

Nikdy... mě moje kalhoty dobře seděly, teď přes léto jedu v šatech, na podzim dám leginy a delší svetr 🙂

dora13
18. srp 2014

Ja nekdy od 15tt. V te dobe jsem se do predtehotenskych sice jeste vlezla, ale uz to nebylo moc pohodlne. Moc jsem je ale nevynosila, leginy a saty byly pohodlnejsi.

lv
18. srp 2014

mě hrozně tlačily kalhoty snad od 6tt..takže prvně měkké průžné jeans, legíny..a jak mi rostlo bříško těhotenské z HM..snad od 4m..

andelka
18. srp 2014

Od 16tt, do té doby jen trochu větší rifle co jsem měla doma z doby kdy jsem měla o pár kilo víc (tehdy se legíny ještě nenosily a mi stejně nesluší, totéž bokovky). Já byla těhotná přes zimu, takže dvoje těhurifle, jedny elastické černé kalhoty a tepláky s širokou gumou pod bříško.

martina_z
18. srp 2014

Kdy je potreba 🙂 Kdyz uz skrti kalhoty i kdyz jsou nastevene gumickou, je cas koupit tehotenske. Ja sice mela pidi bricho, ale jak ho mam citlivejsi (=mela jsem cisare), tak jsem ve druhem teotenstvi nosila tehotenske kalhoty uz v 16. tydnu, i kdybych jeste dlouho dopnula ty svoje. Je to proste pohodlnejsi.

martina_z
18. srp 2014

V 6tt to bude nadymani, zacpa nebo voda. Miminko ma sotva centimetr, ale verim, ze uz ted muzou kalhoty nekoho skrtit. Akorat do tech tehotenskych nejspis nebudete dlouho mit co dat 🙂

daskagal
18. srp 2014

Já jsem je nezačala nosit nikdy. Prostě jsem si jen koupila větší normální. Neměla jsem velký břÍško. To přišlo až téměř ke konci těhotenství. Ale to jsem nosila šaty. 🙂

letadlo13
18. srp 2014

Mě břicho vyskočilo už ve 2 měsíci a potom do 4 zůstalo stejné. Prostě legíny a triko, teď mi těhu gatě půjčila sousedka, ještě jsou velké, ale dorostu do nich 🙂 Klidně si je kup hned, aspoň je unosíš 🙂

ninive211
18. srp 2014

@martina_z
@letadlo13 Přesně tak, já mám už někdy od čtvrtého měsíce půjčené těhu rifle od ségry a pořádně jsem do nich dorostla teprve teď, v 32tt (dneska poprvé "vyvětrané" venku), jinak předtím mi byly extra volné...a to je 36ka, tedy moje velikost a přes nohy jsou mi akorát, ale z boků a břicha mi prostě padaly, bylo to stavěné opravdu až tak na bříško třetího trimestru.

gwennie
18. srp 2014

nikdy, ani v 9.mesici jsem nedorostla do tech velrybich velikosti, v jakych je vyrabeji

sim007
autor
18. srp 2014

Vyresila jsem to....koupila jsem si vetsi rifle 🙂

jr1986
29. říj 2014

já dnes 🙂 19týden

jbzirafa
29. říj 2014

asi na začátku 5. měsíce. do té doby mi chybělo něco mezi normálníma kalhotama a těhotenským oblečením na skutečně velké břicho. nejlepší volbou byly legíny od vietnamců, úžasně pružné a využitelné v jakémkoli stavu.

ludul
19. led 2015

těhu jeans z C&A - včera jsem je koupila, dnes zkrátila ( všechny kalhoty jsou mi vždy dlouhé ) a zítra si je vezmu na sebe - 14 týden

petrusew
19. led 2015

od 14tt, na normálních mi vadil pevný pás, strašlivě mě to tlačilo 🙂

svobodpetika
19. led 2015

asi kolem 20 tt to začalo být nepohodlné a tak kolem 23 jsem konečně pořídila 🙂

teenyel
19. led 2015

cca od 12tt nosím těhu....ta zvýšená guma mi sice padá, ale když si vezmu jiné, tak mě pak bolí břicho, jak jsem v tom celý den utáhlá. A to mi bříško skoro neroste.

petrasipkova1
19. led 2015

začla jsem nosit ve 13 tt, moje těsné džíny mi strašně vadili jak celý den sedím v kanclu, nosím je každý den, černé džínové pružné slim kalhoty, nejlepší věc, jako bych neměla nic na sobě, teď už mám dělohu až u pupíku a břicho pořádně veliké a to jsem 17 tt 😅

kstablova
19. led 2015

já až tak v sedmém měsíci. Džíny jsem stejně nenosila a v práci mi byly kalhoty stále dobré. Já teda měla celkem malé břicho, které vyrosto až ke konci...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru