Kdy jste zacaly nosit tehotenske kalhoty? Jsem teprve v 6tt a prijde mi, ze mam bricho jako v patym mesici a vsechno je mi male ☹
V tom šestém týdnu to klidně může být i jen dočasné nadýmání, taky jsem to v tomto týdnu měla, že jsem si připadala jak v pátém a myslela jsem, že uletím. Pak to zase povolilo. Jinak já měla na sobě poprvé těhulegíny myslím někdy v 16.týdnu, ale ještě i nějakou dobu poté jsem nosila stále jedny nebo dvoje moje běžné kalhoty (které byly volnější v pase a s nižším sedem, myslím, že jedny jsem oblíkla ještě v 22.tt, ale už teda dost natěsno), těhotenské džíny jsem na sobě snad ještě neměla, mám půjčené od ségry a jsou takové ne moc pohodlné a trošku delší, tak přes léto hlavně ty legíny, těhotenská sukně a případně šaty.
@sim007 já jsem měla kalhoty do práce vždycky těsnější (pro případ až zhubnu, což se nikdy nekonalo). Bříško mi vylezlo už na začátku a na kalhotech to bylo znát nejvíc. Šla jsem kupovat v nějakém 10. týdnu a vydrželi opravdu až do porodu.. 😉 a byla to nejlepší věc, kterou jsem pořídila.. pak jsem si koupila i těhotenské tepláky na doma a ty byly taky fajn..
Nikdy. Nosila jsem trochu vytahané bokovky nebo ostatní džíny a sukni s gumičkou mezi knoflíkem a dírkou-to tedy jen s delším trikem 🙂
Nikdy... mě moje kalhoty dobře seděly, teď přes léto jedu v šatech, na podzim dám leginy a delší svetr 🙂
Ja nekdy od 15tt. V te dobe jsem se do predtehotenskych sice jeste vlezla, ale uz to nebylo moc pohodlne. Moc jsem je ale nevynosila, leginy a saty byly pohodlnejsi.
mě hrozně tlačily kalhoty snad od 6tt..takže prvně měkké průžné jeans, legíny..a jak mi rostlo bříško těhotenské z HM..snad od 4m..
Od 16tt, do té doby jen trochu větší rifle co jsem měla doma z doby kdy jsem měla o pár kilo víc (tehdy se legíny ještě nenosily a mi stejně nesluší, totéž bokovky). Já byla těhotná přes zimu, takže dvoje těhurifle, jedny elastické černé kalhoty a tepláky s širokou gumou pod bříško.
Kdy je potreba 🙂 Kdyz uz skrti kalhoty i kdyz jsou nastevene gumickou, je cas koupit tehotenske. Ja sice mela pidi bricho, ale jak ho mam citlivejsi (=mela jsem cisare), tak jsem ve druhem teotenstvi nosila tehotenske kalhoty uz v 16. tydnu, i kdybych jeste dlouho dopnula ty svoje. Je to proste pohodlnejsi.
V 6tt to bude nadymani, zacpa nebo voda. Miminko ma sotva centimetr, ale verim, ze uz ted muzou kalhoty nekoho skrtit. Akorat do tech tehotenskych nejspis nebudete dlouho mit co dat 🙂
Já jsem je nezačala nosit nikdy. Prostě jsem si jen koupila větší normální. Neměla jsem velký břÍško. To přišlo až téměř ke konci těhotenství. Ale to jsem nosila šaty. 🙂
Mě břicho vyskočilo už ve 2 měsíci a potom do 4 zůstalo stejné. Prostě legíny a triko, teď mi těhu gatě půjčila sousedka, ještě jsou velké, ale dorostu do nich 🙂 Klidně si je kup hned, aspoň je unosíš 🙂
@martina_z
@letadlo13 Přesně tak, já mám už někdy od čtvrtého měsíce půjčené těhu rifle od ségry a pořádně jsem do nich dorostla teprve teď, v 32tt (dneska poprvé "vyvětrané" venku), jinak předtím mi byly extra volné...a to je 36ka, tedy moje velikost a přes nohy jsou mi akorát, ale z boků a břicha mi prostě padaly, bylo to stavěné opravdu až tak na bříško třetího trimestru.
nikdy, ani v 9.mesici jsem nedorostla do tech velrybich velikosti, v jakych je vyrabeji
Vyresila jsem to....koupila jsem si vetsi rifle 🙂
já dnes 🙂 19týden
asi na začátku 5. měsíce. do té doby mi chybělo něco mezi normálníma kalhotama a těhotenským oblečením na skutečně velké břicho. nejlepší volbou byly legíny od vietnamců, úžasně pružné a využitelné v jakémkoli stavu.
těhu jeans z C&A - včera jsem je koupila, dnes zkrátila ( všechny kalhoty jsou mi vždy dlouhé ) a zítra si je vezmu na sebe - 14 týden
od 14tt, na normálních mi vadil pevný pás, strašlivě mě to tlačilo 🙂
asi kolem 20 tt to začalo být nepohodlné a tak kolem 23 jsem konečně pořídila 🙂
cca od 12tt nosím těhu....ta zvýšená guma mi sice padá, ale když si vezmu jiné, tak mě pak bolí břicho, jak jsem v tom celý den utáhlá. A to mi bříško skoro neroste.
začla jsem nosit ve 13 tt, moje těsné džíny mi strašně vadili jak celý den sedím v kanclu, nosím je každý den, černé džínové pružné slim kalhoty, nejlepší věc, jako bych neměla nic na sobě, teď už mám dělohu až u pupíku a břicho pořádně veliké a to jsem 17 tt 😅
já až tak v sedmém měsíci. Džíny jsem stejně nenosila a v práci mi byly kalhoty stále dobré. Já teda měla celkem malé břicho, které vyrosto až ke konci...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
začala jsem nosit jak mi bylo vše malé a nechtěla jsem kupovat zbytečně větší věci na pár týdnů.. takže něž stažený břicho tak si je klidně vezmi. Mě skočilo břicho taky hned na začátku a bylo to vidět.. i když to spíš vypadalo jako pěkný špek :D